Η COSMOTE παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία COSMOTE Smart Home, μέσω της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα και απλά όλες τις «έξυπνες συσκευές» του σπιτιού τους, από μία εφαρμογή στο κινητό ή το tablet τους. Αξιοποιώντας την τεχνολογία Internet of Things, η νέα υπηρεσία φέρνει μία σειρά από «έξυπνα» προϊόντα και λύσεις που κάνουν το σπίτι άνετο, λειτουργικό και ασφαλές και την καθημερινότητα των καταναλωτών καλύτερη και πιο συναρπαστική.
Προκειμένου να γνωρίσουν οι καταναλωτές τη νέα υπηρεσία, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν μελέτη χώρου από εξειδικευμένους συνεργάτες COSMOTE@YourService, έως το τέλος Ιανουαρίου 2019, καθώς και την υπηρεσία εγκατάστασης του Smart Home εξοπλισμού.
«Το Διαδίκτυο των Πραγμάτων μπαίνει όλο και πιο δυναμικά στη ζωή μας, κάνοντας την καθημερινότητά μας ευκολότερη και τα σπίτια μας πιο “έξυπνα”. Με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Smart Home, δημιουργούμε μία σειρά από λύσεις και έξυπνα προϊόντα, που δίνουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές μας να έχουν όλες τις λειτουργίες του σπιτιού τους στα χέρια τους. Έτσι, απολαμβάνουν περισσότερες ανέσεις, μεγαλύτερη ασφάλεια για την οικογένειά τους, εξοικονομούν χρήματα, χρόνο και ενέργεια. Το μέλλον των σπιτιών μας είναι “έξυπνο” και έχει ήδη ξεκινήσει», δήλωσε ο κ. Σπύρος Λούρος, Διευθυντής Digital & New Business Development, του Ομίλου ΟΤΕ.

Πώς λειτουργεί το COSMOTE Smart Home

Η λειτουργία του COSMOTE Smart Home ελέγχεται από μία κεντρική συσκευή (COSMOTE Home Base), που επιτρέπει στον χρήστη να συνδέει και να ελέγχει κεντρικά όλες τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού του. Παράλληλα, κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή COSMOTE Smart Home (Android & iOS), ο χρήστης μπορεί εύκολα να διαχειρίζεται τις έξυπνες συσκευές του, να ορίζει τη λειτουργία τους και να λαμβάνει ενημερώσεις στο smartphone ή το tablet του. Έτσι, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες στο σπίτι του, ακόμα και όταν δεν είναι εκεί.
Η υπηρεσία COSMOTE Smart Home υποστηρίζει μία ευρεία γκάμα συσκευών που κάνουν πιο εύκολη και άνετη την καθημερινότητα των καταναλωτών, ενώ ενισχύουν την ασφάλεια του σπιτιού τους. Με τις έξυπνες συσκευές, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίζουν από μακριά την ένταση του φωτός, τις μικροσυσκευές του σπιτιού, τη θερμοκρασία του χώρου, τις τιμές CO2, ακόμη και την ένταση του αέρα ή την ενέργεια που καταναλώνουν. Τοποθετώντας κάμερες και αισθητήρες μπορούν να ενημερώνονται για οποιαδήποτε κίνηση, τη στιγμή που συμβαίνει, έχοντας τον έλεγχο του σπιτιού.
Το COSMOTE Smart Home διατίθεται με €4,99/μήνα . Οι καταναλωτές μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους για μια δωρεάν μελέτη από εξειδικευμένους συνεργάτες COSMOTE@YourService καλώντας στο 13888, ενώ για «έξυπνες» συσκευές, μπορούν να απευθύνονται στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.cosmote.gr/smarthome

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης