Η Black Friday πλησιάζει. Τα ρολόγια έχουν ξεκινήσει ήδη να μετράνε αντίστροφα για την ημέρα των κορυφαίων προσφορών. Ευκαιρία λοιπόν να διαλέξεις το νέο σου smartwatch!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, αν δεν είσαι ήδη ενήμερος, η Black Friday 2022 πέφτει φέτος στις 25 Νοεμβρίου. Πρόκειται, όπως κάθε χρονιά, για την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου. 

Η φετινή Black Friday δείχνει ότι θα είναι η καλύτερη ευκαιρία σου για αγορά smartwatch. Δεν έχει εκπτώσεις πριν από τη μία και ταυτόχρονα έχουν ανακοινωθεί νέα μοντέλα που πιέζουν τις τιμές προς τα κάτω! Ετοιμάσου λοιπόν να εξοπλιστείς με το ιδανικό -για σένα- smartwatch.

Βασική αρχή και για την Black Friday 2022 είναι να αγνοήσεις τα πιο νέα μοντέλα που δεν πρόκειται να έχουν ιδιαίτερη μείωση τιμής και να δεις τα αμέσως προηγούμενα! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έρευνα για smartwatch είναι λίγο πιο πολύπλοκη από όσο θα  περίμενες. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές με τεχνικά χαρακτηριστικά που επιφανειακά μοιάζουν ίδια. Μην απελπίζεσαι όμως υπάρχει τρόπος!

Αρχικά αν έχεις iPhone και είσαι λάτρης του iOs το Aplle Watch παίζει είναι η πιο σωστή επιλογή. Με δεδομένο ότι ανακοινώθηκε νέο μοντέλο το αμέσως προηγούμενο (Aplle Watch 7) θα έχει εξαιρετικές προσφορές! Αν υπολογίσεις ότι από πολλούς ακόμα θεωρείται το κορυφαίο smartwatch η επιλογή είναι εξαιρετική και εύκολη!

Αν από την άλλη ανήκεις στο σύμπαν του Android υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές. Παρά το ότι η συμβατότητα smartwatch με smartphone δεν έχει περιορισμούς, είναι μια καλή ιδέα να αγοράσεις smartwatch του ίδιου κατασκευαστή με το κινητό σου. 


 
Ποια είναι τα σωστά βήματα για να αξιοποιήσεις στο μέγιστο την φετινή Black Friday; Συνέχισε το διάβασμα για να μάθεις! 

Το πρώτο βήμα είναι να ορίσεις το ποσό που επιθυμείς να ξοδέψεις αφού υπάρχουν smartwatches για όλα τα πορτοφόλια. Θα βρεις smartwatches με ένα τεράστιο εύρος τιμών και χαρακτηριστικών. Οι προσφορές θα είναι φέτος πολλές και η καλύτερη ιδέα για πετυχημένες αγορές σε καιρό εκπτώσεων είναι να έχεις ορίσει ακριβώς σε τι budget θες να κινηθείς. Μην ξεχνάς ότι μαζί με τις τιμές ανεβαίνουν και τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες και είναι εύκολο να παρασυρθείς.

Η επόμενη απόφαση έχει να κάνει με το στυλ σου. Η ουσία ενός smartwatch είναι να το φοράς συνέχεια, πρέπει να διαλέξεις κάτι που ταιριάζει με το προσωπικό σου στυλ για όλη την ημέρα. Πέρα από το βασικό σχέδιο του ρολογιού δες και τι αξεσουάρ υπάρχουν. Αν έχεις active lifestyle δώσε βάση στην αντοχή σε νερά και χτυπήματα. Σημαντική παράμετρος είναι το μέγεθος του καντράν καθώς και τα υλικά για το λουράκι. Αν θες να έχεις αληθινά δικό σου στυλ κοίτα σε ποια μοντέλα μπορείς να βάλεις λουράκι και άλλου κατασκευαστή.

Τέλος πριν ξεκινήσεις την έρευνα σου είναι σημαντικό να έχεις αποφασίσει ποιες λειτουργίες είναι σημαντικές για σένα. Αν η έγχρωμη οθόνη είναι σημαντική για σένα θα πρέπει ίσως να υπολογίζεις λιγότερη αυτονομία. Αν από την άλλη το θες για βοηθό στη γυμναστική σου μάλλον χρειάζεσαι ένα smartwatch που να μην απαιτεί συνεχή σύνδεση με το κινητό σου. Επίσης σκέψου πόση διαχείριση κλήσεων και μηνυμάτων θες να κάνεις με το smartwatch και αν χρειάζεσαι λειτουργίες όπως NFC για ανέπαφες συναλλαγές. 

Κλείνοντας η βασική συμβουλή και για την Black Friday 2022 είναι να έχεις βεβαιωθεί ότι η προσφορά που βρήκες είναι όντως προσφορά. Χρησιμοποίησε online λίστες ή browser extensions που θα σου δείξουν τις διακυμάνσεις τιμών ώστε να βεβαιωθείς ότι έχεις ένα αληθινό black Friday deal! 

Μην χάνεις χρόνο! Η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη πλησιάζει. Με τη σωστή προετοιμασία θα βρεθείς με το ιδανικό smartwatch φέτος!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης