Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει μία μοναδική προωθητική ενέργεια προσφέροντας στους καταναλωτές μια pre-paid κάρτα αξίας έως και 500€ με την αγορά μιας LG OLED TV από 16 έως 31 Οκτωβρίου 2020. Οι νέες OLED ΑΙ ThinQ τηλεοράσεις της LG αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους gamers, καθώς ενσωματώνουν μια σειρά προηγμένων χαρακτηριστικών για περισσότερη gaming απόλαυση.
 

Τα μοντέλα τηλεοράσεων που συμπεριλαμβάνονται στην προωθητική ενέργεια της LG είναι τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

•    OLED88ZX9LA, OLED77W9PLA, OLED77ZX9LA, με δώρο μια pre-paid κάρτα αξίας 500€
•    OLED77GX6LA, OLED77CX6LA, OLED65WX9LA, με δώρο μια pre-paid κάρτα αξίας 350€
•    OLED65GX6LA με δώρο μια pre-paid κάρτα αξίας 300€
•    OLED65CX6LA με δώρο μια pre-paid κάρτα αξίας 250€
•    OLED55GX6LA με δώρο μια pre-paid κάρτα αξίας 200€
•    OLED55CX6LA με δώρο μια pre-paid κάρτα αξίας 100€

 

Οι χρήστες μπορούν να βιώσουν μια αναβαθμισμένη gaming εμπειρία, καθώς οι πρόσφατες LG OLED τηλεοράσεις υποστηρίζουν την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC, χάρη στην οποία αποδίδουν πιο καθαρές εικόνες, χωρίς καθυστερήσεις και τρεμόπαιγμα. Παράλληλα, εξασφαλίζουν 1ms χρόνο απόκρισης  που αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό για εγγυημένη νίκη σε παιχνίδια με έντονη δράση και δυνατούς αντιπάλους, ενώ με τον μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR) και τη λειτουργία αυτόματου χαμηλού λανθάνοντα χρόνου (ALLM) που υποστηρίζει το HDMI 2.1, προσφέρουν τα καλύτερα γραφικά με ελάχιστο τρέμουλο στις υψηλότερες δυνατές ταχύτητες. Επιπλέον, ενσωματώνουν το OLED Eye Comfort, χάρη στο οποίο εκπέμπουν μπλε φως σε ποσοστό 29%, για μειωμένη κόπωση των ματιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καταναλωτής για να λάβει μέρος στην προωθητική ενέργεια θα πρέπει με την ολοκλήρωση της αγοράς να καλέσει στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της LG στα ακόλουθα τηλέφωνα: LG 801 11 200900 (από σταθερό), 2104800564 (από κινητό) και να δώσει τα στοιχεία που θα του ζητηθούν. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ανεβάσει σκαναρισμένη την απόδειξη αγοράς στο παρακάτω Link, το οποίο θα του δοθεί και από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, ενώ η αποστολή των δώρων θα πραγματοποιηθεί με courier στο χώρο του.

Όροι και προϋποθέσεις στο: www.lg.com/gr/promotion/oled-sellout-offer-prepaid-cards-2020.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης