H Apple παρουσίασε, νωρίτερα από το αναμενόμενο, το νέο MacBook Pro των 13 ιντσών, μαζί με το Magic Keyboard. Οι κορυφαίες εκδόσεις του μπορούν να έχουν ακόμη και Intel 10ης γενιάς, ενώ η πιο φθηνή έκδοση ξεκινά από τα 1.299 δολάρια.
 

Η Apple φρόντισε να έρθει η νέα σειρά με το Magic Keyboard και όχι με το προβληματικό “butterfly”, που είχαν τα προηγούμενα, τα τελευταία 5 χρόνια.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νεότερο MacBook Pro έρχεται και πάλι με θύρες Thunderbolt 3 /  USB-C, αλλά και θύρα ακουστικών. Η Touch Bar παραμένει μαζί με αισθητήρα αποτυπωμάτων Touch ID και υλικό κουμπί Esc.

H RAM έφτασε τα 32GB και ο αποθ. χώρος μπορεί να φτάσει τα 4TB. Η Apple υποστηρίζει ότι οι Intel επεξεργαστές 10η γενιάς θα μπορούν να είναι χρονισμένοι μέχρι και στα 4.1 GHz και τα γραφικά θα βασίζονται στην ενσωματωμένη κάρτα, Intel Iris, με την οθόνη, Pro Display XDR, να φτάνει 6Κ ανάλυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βασικό μοντέλο των 1.299 δολαρίων έρχεται με 256GB αποθ. χώρο, 8GB RAM, αλλά δεν διαθέτει τον επεξεργαστή 10ης γενιάς. Τα 16GB RAM κοστίζουν 100 δολάρια παραπάνω.

Η οθόνη των 13 ιντσών φτάνει τα 500 nits φωτεινότητας και υποστηρίζει P3 χρωματικό εύρος.

Το νέο MacBook Pro θα ξεκινήσει να πωλείται στην αμερικανική αγορά άμεσα και αναμένουμε ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας για τη διάθεσή του στη χώρα μας.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης