Η iSquare, o επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι η Apple παρουσίασε τη νέα, προηγμένη σειρά iPad Pro καθώς και τη νέα, επανασχεδιασμένη σειρά φορητών υπολογιστών, MacBook Air. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν καινούριους, ταχύτερους επεξεργαστές, ασυναγώνιστη ισχύ και καινοτόμες τεχνολογίες, που ανεβάζουν τον πήχη στην εμπειρία χρήσης. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η κυκλοφορία του ολοκαίνουριου Magic Keyboard,  που σχεδιάστηκε ειδικά για το νέο iPad Pro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά iPad Pro διαθέτει πανίσχυρο επεξεργαστή A12Z Bionic, σύστημα Ultra Wide κάμερας με δύο αισθητήρες και LiDAR Scanner, το οποίο μετρά την απόσταση από τα περιβάλλοντα αντικείμενα για ακόμα πιο ενισχυμένες εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας. Τα ισχυρά χαρακτηριστικά του νέου iPad Pro επιτρέπουν στους επαγγελματίες να επεξεργάζονται βίντεο 4Κ και μοντέλα 3D, ενώ η νέα σειρά διαθέτει πέντε μικρόφωνα, τέσσερα ηχεία, ταχύτερο WiFi, ταχύτερο LTE, καθώς και δέκα ώρες αυτονομία. Το νέο iPad Pro διατίθεται σε δύο εκδόσεις των 11-ιντσών και των 12,9-ιντσών με αποθηκευτικό χώρο έως 1TB σε χρώμα Silver ή Space Grey, ενώ χαρακτηρίζεται ως ταχύτερο και ισχυρότερο από την πλειοψηφία των PC φορητών υπολογιστών.
 


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ολοκαίνουριο Magic Keyboard αποτελεί ένα εκπληκτικό αξεσουάρ του νέου iPad Pro που περιλαμβάνει ενσωματωμένο trackpad. Συνδέεται μαγνητικά με το iPad Pro και διαθέτει πλήρες πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό. Το Magic Keyboard είναι ασυναγώνιστα φορητό και προστατεύει το iPad Pro, ενώ προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία πληκτρολόγησης.

Ταυτόχρονα, η Apple ανακοίνωσε και τη νέα σειρά MacBook Air, οι οποίοι διαθέτουν ταχύτερους επεξεργαστές Intel Core δέκατης γενιάς ενσωματώνοντας έως τέσσερις πυρήνες και τεχνολογία Turbo Boost, με αποτέλεσμα να παρέχουν μέχρι και δύο φορές ταχύτερη απόδοση σε σχέση με τα μοντέλα της  προηγούμενης γενιάς. Ο αναβαθμισμένος MacBook Air ενσωματώνει, ταυτόχρονα, το νέο επεξεργαστή γραφικών Intel Iris Plus για 80% γρηγορότερη απόδοση σε παιχνίδια και επεξεργασία video. Παράλληλα, το μοναδικό Magic Keyboard τελευταίας γενιάς, η εντυπωσιακή Retina οθόνη, ο αποθηκευτικός χώρος SSD από 256GB έως 2TB, το Apple T2 Security Chip και η ασυναγώνιστη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας, καθιστούν το νέο MacBook Air τον καλύτερο φορητό υπολογιστή της κατηγορίας του. To MacBook Air έχει εκπληκτικό design από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και διατίθεται σε χρώμα Silver, Gold ή Space Grey.

Τα νέα μοντέλα MacBook Air και iPad Pro, θα είναι άμεσα διαθέσιμα, ενώ το Magic Keyboard θα είναι διαθέσιμο από τον Μάϊο σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης