Η Apple ανακοίνωσε σήμερα την αναβάθμιση της σειράς επιτραπέζιων υπολογιστών iMac, που προσφέρουν έως και διπλάσια απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

H νέα σειρά iMac ενσωματώνει έως 8 πυρήνες και επεξεργαστές Intel 9ης γενιάς για πρώτη φορά, καθώς και ισχυρές επιλογές γραφικών Vega, προσφέροντας εντυπωσιακές αναβαθμίσεις τόσο στις υπολογιστικές επιδόσεις, όσο και στις επιδόσεις των γραφικών. Από τον απλό χρήστη μέχρι τον επαγγελματία, όλοι θα παρατηρήσουν ότι ο iMac είναι ταχύτερος τόσο στις καθημερινές, όσο και στις πιο απαιτητικές επαγγελματικές εργασίες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η ώθηση στην απόδοση, σε συνδυασμό με την εκπληκτική Retina οθόνη, τον κομψό all-in-one σχεδιασμό, την αθόρυβη λειτουργία, την ταχύτατη αποθήκευση και μνήμη, τη σύγχρονη συνδεσιμότητα και το λειτουργικό macOS Mojave, κάνουν τον iMac τον καλύτερο desktop υπολογιστή στον κόσμο.

Ο iMac 21,5 ιντσών διαθέτει πλέον τετραπύρηνους επεξεργαστές 8ης γενιάς, και για πρώτη φορά επεξεργαστές έξι πυρήνων, παρέχοντας έως και 60% ταχύτερη απόδοση, εν συγκρίσει με τον προκάτοχό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο iMac 27 ιντσών τώρα για πρώτη φορά διαθέτει επεξεργαστές έξι πυρήνων και οχτώ πυρήνων 9ης γενιάς, παρέχοντας μέχρι και 2,4 φορές ταχύτερη απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Η οικογένεια επιτραπέζιων υπολογιστών iMac έχει κομψό σχεδιασμό με περίβλημα από αλουμίνιο και γυαλί, λεπτό προφίλ στα 5 χιλιοστά, ενώ διατίθεται μαζί με ταιριαστό, σχεδιαστικά, ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Η σχεδιαστική υπεροχή του iMac προσφέρει μια καθαρή και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης που επιτρέπει την εστίαση στο περιεχόμενο. Έχοντας ό,τι χρειάζονται και τίποτα που να μη μπορούν να κάνουν, οι χρήστες αγαπούν τον τρόπο με τον οποίο ο iMac ταιριάζει απόλυτα σε τόσο διαφορετικά περιβάλλοντα, από το σπίτι μέχρι τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών ή ακόμα και σε ένα επαγγελματικό στούντιο.

Οι νέοι iMac θα είναι διαθέσιμοι σε Ελλάδα και Κύπρο από 26 Μαρτίου, με δύο χρόνια εγγύηση από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών Apple της iSquare.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης