Το smartwatch αποτελεί πλέον ένα εξαιρετικά δημοφιλές gadget για πολλαπλά προφίλ χρηστών και καλύπτει μια ιδιαίτερα ευρεία γκάμα από καθημερινές ανάγκες. Συνδυάζοντας πολλά από τα χαρακτηριστικά των smartphones μαζί με επιπλέον δυνατότητες, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι smartwatches ίσως αντικαταστήσουν την… πατροπαράδοτη χρήση κινητού!
 

Οι διαθέσιμες επιλογές στην αγορά είναι πολλές. Εάν σκοπεύεις να επενδύσεις όμως σε ένα, τότε δεν θες αυτό να σε καλύπτει πλήρως και να προσφέρει ακόμη και λειτουργίες που θα σου διευκολύνουν την καθημερινότητα; Ναι, σίγουρα θες το καλύτερο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η HUAWEI είναι μια εταιρεία που πάντα μελετά τις ανάγκες του καταναλωτή και φροντίζει γι’ αυτές με τα προϊόντα της. Η νέα σειρά HUAWEI WATCH 3 ήρθε να κάνει αυτό ακριβώς, αλλά και να αλλάξει τα δεδομένα για τα smartwatches, προσφέροντας πολλά παραπάνω.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα WATCH 3 Series της HUAWEI τραβά τα βλέμματα από την αρχή με τη θεαματική της εμφάνιση. Με εξαιρετικά premium design και την ανθεκτικότερη κατασκευή, δεν μπορεί παρά να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Το WATCH 3 διαθέτει κυρτή πανέμορφη και χορταστική οθόνη AMOLED στις 1,43 ίντσες, ενώ η κατασκευή του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με κεραμική επιφάνεια στο κάτω μέρος. Από την άλλη, το υπερ-premium WATCH 3 Pro με κατασκευή από τιτάνιο και ζαφείρι στην οθόνη του πραγματικά μπορεί να αντισταθεί ακόμη και στις πιο επικίνδυνες γρατζουνιές.
 

Η μαγεία της WATCH 3 Series έρχεται με την ποικιλία των watchfaces. Κυριολεκτικά, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε εκατοντάδες επιλογές μέσω του HUAWEI Health και να διαμορφώσεις την οθόνη του smartwatch σου όπως ακριβώς τη φαντάζεσαι, είτε θέλεις σπορ εμφάνιση, είτε πιο… σικ, ενώ μπορείς να συνοδεύσεις με το αντίστοιχο λουράκι ή να αλλάζεις κατά το δοκούν, αναλόγως της εμφάνισής σου. Μπορείς αν θέλεις να βάλεις ακόμη και ένα μικρό βίντεο που έχεις τραβήξει εσύ να παίζει στην οθόνη του ρολογιού σου! Οι δυνατότητες παραμετροποίησης είναι αμέτρητες.

Κι όμως, δεν κοιτάς μόνο την εμφάνιση. Σε ενδιαφέρουν οι λειτουργίες που προσφέρει ένα smartwatch και μάλιστα ψάχνεις το καλύτερο, με όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες. Η HUAWEI αποφάσισε να δώσει τα πάντα στη σειρά WATCH 3 και πραγματικά έχει ό,τι ψάχνεις. Η νέα προσθήκη eSIM δίνει τη δυνατότητα στο τηλέφωνο να λειτουργεί εντελώς ανεξάρτητα από ένα κινητό και να μπορεί να λαμβάνει και να πραγματοποιεί κλήσεις, αλλά και να χρησιμοποιεί δεδομένα για χρήση δικτύου.

 

Η παρακολούθηση της υγείας σου είναι εξαιρετικά σημαντική και γι’ αυτό θέλεις το καλύτερο και το πιο εξελιγμένο προϊόν τεχνολογικά, που θα μπορείς να εμπιστευθείς. Οι αισθητήρες του WATCH 3 και του WATCH 3 Pro μπορούν να μετρούν ανά πάσα στιγμή τους καρδιακούς παλμούς σου, αλλά και να εντοπίζουν αρρυθμίες, για τις οποίες μπορείς να λάβεις ακόμη και συμβουλές μέσω της εφαρμογής HUAWEI Health, προτού μιλήσεις με τον γιατρό σου. Η μέτρηση οξυγόνου είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία, ειδικότερα στις μέρες μας, εν μέσω μιας πανδημίας που στοχεύει το αναπνευστικό σύστημα, και παράλληλα έχουμε και μέτρηση της θερμοκρασίας του δέρματος που σε βοηθά ως επιπλέον ένδειξη.
 

Οι «έξυπνες» λειτουργίες της συσκευής έχουν εξελιχθεί με το TruSleep, που είναι ο «φίλος» σου όταν κοιμάσαι. Χρησιμοποιώντας τις μετρήσεις του, μπορείς να μάθεις περισσότερα για την ποιότητα του ύπνου σου, για τυχόν διαταραχές, αλλά και πάλι να μάθεις μέσω του HUAWEI Health πώς να κοιμάσαι καλύτερα. Το ίδιο ισχύει και για το στρες, που αποτελεί δυστυχώς κομμάτι της καθημερινότητας, καθώς η ειδική μέτρηση μπορεί να σε βοηθήσει να διαχειρίζεσαι καλύτερα τις συνθήκες, στις οποίες σε καταβάλλει το άγχος.

Άλλες νέες λειτουργίες που έχουν προστεθεί στη νέα σειρά των smartwatches της HUAWEI είναι ο εντοπισμός πτώσης. Μέσω της κίνησης του χεριού και του ενσωματωμένου γυροσκόπιου, το ρολόι μπορεί να εντοπίσει εάν ο χρήστης έχει πέσει κάπου και μέσα σε δευτερόλεπτα να καλέσει βοήθεια αυτόματα μέσω κάποιας επαφής που έχει προκαθορίσει, ενώ μπορεί πολύ απλά να καλέσει και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης με τη χρήση του πλήκτρου up.

H HUAWEI WATCH 3 Series φυσικά δεν σταματά εκεί, αφού διαθέτει πάνω από 100 λειτουργίες για άσκηση με πολλά διαφορετικά προγράμματα, τα οποία μπορείς να εξατομικεύσεις όπως θέλεις, είτε να ακολουθήσεις συμβουλές. Η ποικιλία δεν έχει φυσικά όριο, αφού περιλαμβάνονται δραστηριότητες από κολύμπι, σκι και τρέξιμο, μέχρι εσωτερική άσκηση, ποδηλασία και άλλα. Όλα δίνουν ακριβή στατιστικά βάσει του νέου εξελιγμένου GPS που ενσωματώνουν οι συσκευές και δίνουν λεπτομερή εικόνα στην οθόνη του smartwatch ή του κινητού σου.

Φυσικά, η διασυνδεσιμότητα είναι επίσης υπερπλήρης, τόσο για Android, όσο και για iOS συσκευές, ενώ έχουμε και Bluetooth, Wi-Fi, ακόμα και NFC. Τα ρολόγια υποστηρίζουν και ασύρματη φόρτιση, που σημαίνει ότι μπορείς να τα φορτίσεις ακόμη και στην πλάτη του κινητού σου, εφόσον αυτό υποστηρίζει αντίστροφη ασύρματη φόρτιση. Η φόρτιση με τη βάση που περιλαμβάνεται στο πακέτο είναι ταχεία και έχεις περίπου 20 ώρες λειτουργίας με μόλις 20 λεπτά φόρτισης. Συνολικά, η αυτονομία μπορεί να φτάσει μέχρι και 21 ημέρες μέσω του “Ultra-long” mode για το Watch 3 Pro και έως 14 ημέρες για το Watch 3.
 

Όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά είναι φυσικά διαθέσιμα χάρη στο νέο λειτουργικό που χρησιμοποιούν οι συσκευές, που είναι το καινοτόμο HarmonyOS της HUAWEI. Με τη δυνατότητα προσθήκης εφαρμογών μέσω του νέου AppGallery για το ρολόι σου, οι δυνατότητες είναι αμέτρητες.
 

Για να σφραγίσει το ελκυστικό πακέτο, η HUAWEI κάνει δώρο με κάθε αγορά WATCH 3 Series μέχρι και τις 20 Ιουλίου τα απίθανα ακουστικά της. Συγκεκριμένα, με το HUAWEI WATCH 3 θα πάρεις δώρο τα FreeBuds 4i και με HUAWEI WATCH 3 Pro θα έχεις τα FreeBuds Pro!
 

Αν ψάχνεις ένα ρολόι που θα σου τα προσφέρει όλα, το βρήκες ήδη στη σειρά HUAWEI WATCH 3.
 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:
Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης