Η Acer ανακοίνωσε σήμερα το νέο Swift 5 για μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Αυτή η εξαιρετικά φορητή συσκευή ξεχωρίζει τόσο για τη σχεδίαση της, όσο και για την απόδοση της, αφού έχει επαγγελματική αισθητική και εντυπωσιακή λειτουργικότητα. Το φετινό μοντέλο διαθέτει εξαιρετικά στενά περιθώρια, που προσφέρουν αναλογία 90% screen-to-body, μια οθόνη αφής με Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass και νέα χρώματα. 
 

«Το νέο Swift 5 αλλάζει τα δεδομένα στα πολύ λεπτά και ελαφριά notebooks καθώς είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει και αναζητούν μια συσκευή που μπορεί να τους ακολουθήσει παντού», δήλωσε ο James Lin, General Manager, Notebooks, IT Products Business, Acer Inc.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάρος μικρότερο από 1 kg: Κάντε περισσότερα, με λιγότερα  

Το Acer Swift 5 είναι ένα πολύ λεπτό και ελαφρύ notebook, που βρίσκει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο στυλ, την ισχύ και τη φορητότητα. Το μόλις 14,95 mm πλαίσιο του είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας κράμα μαγνησίου-λίθιου και μαγνησίου-αλουμίνιου, ενώ περιλαμβάνει τον τελευταίο επεξεργαστή Intel® Core ™ και ενσωματωμένα ισχυρά γραφικά, βασισμένα στο νέο Xe architecture της Intel και προαιρετικά NVIDIA® GeForce® MX350 GPUs, διατηρώντας παράλληλα το βάρος του κάτω από 1 kg. Αυτή η ισχύς καθιστά δυνατή την απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών ταυτόχρονα, ενώ ο 1 TB υψηλής ταχύτητας PCle SSD αποθηκευτικός χώρος με έως και 16 GB LPDDRAX διασφαλίζει γρήγορο loading. Επιπλέον, όσοι βρίσκονται στο γραφείο ή σε μια τηλεδιάσκεψη θα εκτιμήσουν την ικανότητα να ρυθμίζουν τον ήχο που κάνει η συσκευή επιλέγοντας μία από τις τρεις λειτουργίες ψύξης: αθόρυβη, κανονική ή μεγαλύτερης έντασης. 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κομψή αισθητική και εκπληκτική οθόνη  

Το Swift 5 έχει κομψή σχεδίαση και διατίθεται σε δύο χρώματα: mist green ή safari gold, με χρυσές λεπτομέρειες. Το μεταλλικό σασί του notebook καθορίζεται από έντονες γωνίες και μινιμαλιστικό ύφος, που το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την εμφάνιση, αν και το Swift 5 προσφέρει πολλά περισσότερα. Το μοντέλο περιλαμβάνει έναν ειδικά σχεδιασμένο μεντεσέ, ο οποίος ανυψώνει ελαφρώς τη συσκευή, την ώρα που η οθόνη είναι ανοικτή, επιτρέποντας μια πιο εργονομική εμπειρία πληκτρολόγησης, καλύτερη θερμική απόδοση, αλλά κυρίως κάνοντας την όμορφη οθόνη της να ξεχωρίζει. 

Με το άνοιγμα του notebook αποκαλύπτεται ένα εξαιρετικά μεγάλο trackpad και μία οθόνη αφής FHD IPS4 14 ιντσών. Τόσο το trackpad, όσο και η οθόνη αφής υποστηρίζουν κινήσεις πολλαπλών δακτύλων, για να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία. Η οθόνη έχει φωτεινότητα 300 nits, καλύπτει το 72% του NTSC gamut και περιβάλλεται από πολύ στενά bezels από τις τέσσερις πλευρές, προσφέροντας έως και 90% αναλογία screen-to-body, δημιουργώντας μια ζωντανή και συναρπαστική εμπειρία προβολής, που κάνει το Swift 5 ιδανικό για να απολαύσετε ταινίες και να χαλαρώσετε μετά τη δουλειά. 
 

Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass 
 

Η οθόνη αφής του Swift 5 καλύπτεται με ένα στρώμα Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass2, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μειώνει την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να συμπεριλάβουν περαιτέρω μια λύση αντιμικροβιακής προστασίας στην επιφάνεια αφής, το πληκτρολόγιο και όλα τα καλύμματα της συσκευής. 
 

Πλήρης συνδεσιμότητα και μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα 
 

Το Swift 5 διαθέτει μια μεγάλη μπαταρία 56 Wh, που διαρκεί όλη μέρα και μπορεί να φορτιστεί στη στιγμή, εξασφαλίζοντας 4 ώρες χρήσης, με μόλις 30 λεπτά χρόνο φόρτισης. Ένα πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, όπως θύρες USB Type-C, Thunderbolt ™ και USB3.2 Gen 2, εκτός από dual-band Intel® Wi-Fi 6 (GIG +) και Bluetooth 5.0, το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους μετακινούνται συχνά. Για μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια, το Swift 5 είναι ακόμα εξοπλισμένο με ενσωματωμένο αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος για τα Windows Hello. Επίσης, υποστηρίζει το Wake on Voice, επιτρέποντας στους χρήστες να ενεργοποιούν και να υποβάλλουν ερωτήματα στα Windows 10 ακόμα και όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη. 
 

Τιμές και διαθεσιμότητα 
 

Το Acer Swift 5 θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο ξεκινώντας από 1.099 €. Οι ακριβείς προδιαγραφές, τιμές και διαθεσιμότητα μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλα τα παραπάνω, επισκεφτείτε το www.acer.com. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης