Η Nikon παρουσιάζει την ολοκαίνουρια COOLPIX W300—την παντός καιρού compact φωτογραφική μηχανή με διαπιστευτήρια βαθιών υδάτων. Τέλεια για τους λάτρεις της περιπέτειας, αυτή είναι μια εύχρηστη φωτογραφική μηχανή που είναι έτοιμη να αναλάβει την ύπαιθρο, την πόλη και όλα όσα μεσολαβούν μεταξύ τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η COOLPIX W300 καταγράφει φωτογραφίες 16 MP και βίντεο 4K/UHD σε βάθη έως 30 m χωρίς περίβλημα. Με εξαιρετικές επιδόσεις και στην ξηρά, αυτή η compact φωτογραφική μηχανή που είναι ανθεκτική στη σκόνη συνεχίζει να τραβά σε θερμοκρασίες που φτάνουν έως τους -10 °C. Επιπλέον, το αντικραδασμικό σώμα της μπορεί να αντέξει πτώσεις από ύψη έως 2,4 m. Ο φωτεινός ευρυγώνιος φακός zoom NIKKOR δίνει στους χρήστες την ελευθερία να αιχμαλωτίζουν εξαιρετικές λήψεις της δράσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σε σκοτεινά υποβρύχια περιβάλλοντα. Η λειτουργία macro αποτυπώνει εξαιρετικές κοντινές λήψεις μικρών θαυμάτων πάνω ή κάτω από το νερό.Η υποστήριξη GPS/GLONASS/QZS διευκολύνει τη γεωσήμανση λήψεων και την καταχώρηση αρχείων καταγραφής ταξιδιών. Και η συνδεσιμότητα του SnapBridge αφήνει τους χρήστες να συγχρονίζουν φωτογραφίες σε μια έξυπνη συσκευή καθώς φωτογραφίζουν ή χρησιμοποιούν την έξυπνη συσκευή για να κάνουν λήψη φωτογραφιών εξ αποστάσεως.

Η Ines Bernardes, Διευθύντρια Προϊόντων, στη Nikon Europe λέει: «Εάν σας αρέσει λίγη περιπέτεια, αυτή είναι η compact φωτογραφική μηχανή για εσάς. Απογειωθείτε με την COOLPIX W300 και μπορείτε να αιχμαλωτίσετε τη διασκέδαση στην πισίνα, την ομορφιά που συναντάτε όταν κολυμπάτε με αναπνευστήρα ή ακόμα και να καταγράψετε τις βουτιές που κάνετε όταν αποκτάτε το πιστοποιητικό Ανοιχτής Θαλάσσης για Προχωρημένους! Μπορείτε να τραβήξετε σκηνικά από το πίσω μέρος ενός τζιπ ή να τραβήξετε τη δράση στις πλαγιές – χωρίς να ανησυχείτε για τη φωτογραφική μηχανή. Επίσης η συνδεσιμότητα του SnapBridge διευκολύνει το να μοιράζεστε τις περιπέτειές με τους φίλους σας καθώς συμβαίνουν.»



Σύνοψη βασικών λειτουργιών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανθεκτική κατασκευή. Απαράμιλλη απόδοση. Πραγματική ελευθερία. Αδιάβροχη στα 30 m χωρίς περίβλημα.1 Αντικραδασμική σε πτώσεις από ύψος έως 2,4 m. Ανθεκτική στο ψύχος έως τους -10 °C και ανθεκτική στη σκόνη επίσης.
Συναρπαστικές στιγμές. Εξαιρετικές εικόνες. Ευαίσθητος αισθητήρας 16 MP CMOS με οπίσθιο φωτισμό και φωτεινός φακός f/2.8 με οπτικό zoom 5x. Το 10x Dynamic Fine Zoom4 διπλασιάζει την εμβέλεια του φακού για να φέρνει τη δράση ακόμα πιο κοντά.
Αναδείξτε τις λεπτομέρειες. Καταγράψτε πλάνα 4K/UHD 30p ή βίντεο Full HD (1080p) σε ξηρά ή κάτω από τη θάλασσα. Ένα νέο κλείδωμα AE βοηθά στο να αιχμαλωτίζετε ομαλά πλάνα βίντεο καθώς αλλάζει το φως, που είναι ιδιαίτερα βολικό όταν κάνετε υποβρύχια λήψη.
Ευκρίνεια και σταθερότητα. Η ταχεία αυτόματη εστίαση και η εντυπωσιακή Υβριδική Απόσβεση Κραδασμών πέντε αξόνων της Nikon αποδίδουν γρήγορη, σταθερή, ακριβή λήψη – στην ξηρά ή στη θάλασσα.
Γνωρίζει που πηγαίνετε. Δείχνει που πήγατε. Το νέο κουμπί προβολής Εργαλείωντης φωτογραφικής μηχανήςεμφανίζει στιγμιαία GPS, τον αριθμό βημάτων που κάνατε και το υψόμετρο/βάθος ή τις ενδείξεις ατμοσφαιρικής πίεσης/πίεσης νερού στην οθόνη.
Εύκολος έλεγχος για ζωές πλούσιες σε περιπέτειες. Με βαθιά λαβή, μεγάλη οθόνηκαι εύκολο έλεγχο κάτω από τη θάλασσα ή όταν φοράτε γάντια.
Ο κόσμος περιμένει. Πηγαίνετε να τον βρείτε. Η υποδοχή τριπόδου της φωτογραφικής μηχανής είναι εξίσου χρήσιμη για αξεσουάρ – όπως το υποβρύχιο φλας SB-N10 της Nikon – όσο και για τη λήψη ταινιών με χρονοκαθυστέρηση χρησιμοποιώντας τρίποδο.

Σημειώσεις:
1 Αδιάβροχη: πληροί τις συνθήκες δοκιμής της Nikon που είναι ισοδύναμες με την κατηγορία προστασίας 8 κατά τα πρότυπα JIS/IEC (IPX8). Η λήψη σε βάθη έως 30 m είναι δυνατή για περίπου 60 λεπτά.
2 Ανθεκτική στο ψύχος/στη σκόνη: πληροί τις συνθήκες δοκιμής της Nikon που είναι ισοδύναμες με την κατηγορία προστασίας 6 κατά τα πρότυπα JIS/IEC (IPX6).
3 Αντικραδασμική: πληροί τις συνθήκες δοκιμής της Nikon που συμβαδίζουν με τη μέθοδο MIL-STD 810F 516.5-Κραδασμός (αφήνεται να πέσει σε κόντρα-πλακέ πάχους 5 cm από ύψος 240 cm).
4 Το Dynamic Fine Zoom μπορεί να ζουμάρει δύο φορές περισσότερο από το μακρύτερο εύρος οπτικού τηλεφακού, ενώ διατηρεί τη μέγιστη ανάλυση εικόνων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης