Ο YouTuber JerryRigEverything για μία ακόμα φορά έβγαλε… το άχτι του επάνω στο κινητό που εξετάζει. Αυτή τη φορά πρόκειται για το ολοκαίνουργιο Google Pixel 2. Πρόκειται για το μικρότερο από τα δύο μοντέλα της δεύτερης γενιάς των Pixel phones, με τις 5 ίντσες.

Το speaker grill είναι μεταλλικό, που αποτελεί βελτίωση σε σχέση με το μοντέλο της προηγούμενης χρονιάς, ενώ η οθόνη που προστατεύεται από Gorilla Glass 5 μπορεί να γρατζουνιστεί μόνο από τα πιο σκληρά και αιχμηρά εργαλεία που δοκιμάζει ο JerryRigEverything, ενώ το ίδιο ισχύει και για την μπροστινή κάμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ξυράφι βέβαια δεν έκανε χάρες στη μεταλική πλάτη της συσκευής, το οποίο όπως λέει κι ο ίδιο αποτελεί premium υβριδική επίστρωση.

Ακόμα και στο site της Google αναφέρεται ότι το τζιν σας ή το δέρμα των ρούχων μπορεί να αφαιρέσει το φινίρισμα, ενώ ο Jerry κατάφερε να αχρηστεύσει έπειτα από γρατζουνιές και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων, αλλά μόνο έπειτα από… βίαιη “επίθεση”. Στο λύγισμα η συσκευή έσπασε στο σημείο που περνάει η antenna line δίπλα στη θύρα για τη nanoSIM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά, η συσκευή κατάφερε να περάσει το τεστ, αλλά όχι άνετα. Θα χρειαστείτε σίγουρα κάποια θήκη για να το προστατεύσετε, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι το Pixel 2 XL διαφέρει στην κατασκευή του με το γυαλί 3D, που δεν έχει το μικρότερο μοντέλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης