To Pocophone F1 είναι ένα νέο κινητό από την Xiaomi που έρχεται με κορυφαία χαρακτηριστικά σπρώχνοντας ακόμη περισσότερο την αναλογία αξία/κόστος, αφού η τιμή του θα είναι πιο χαμηλή απ’ ό,τι θα περίμενε ο οποιοσδήποτε.
To νέο τηλέφωνο παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Ινδία και γνωρίζαμε ότι θα το δούμε στην Ευρώπη, αλλά δεν ξέραμε για την αγορά της Ελλάδας. Η Mi Greece έκανε επίσημη την έλευσή του με ανακοίνωση και ανέφερε ότι το νέο κινητό θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Mi Store από τις 27-29 Σεπτεμβρίου, ενώ έπειτα θα έρθει και σε άλλες αλυσίδες καταστημάτων. Η τιμή του ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά αναμένεται κάτω από 400 ευρώ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο Pocophone F1 εμφανίστηκε με διαφορά μόλις περίπου 1 μήνα και κάτι και στη χώρα μας και κατά συνέπεια βλέπουμε την προσπάθεια της ελληνικής αντιπροσωπείας που έχει καταφέρει να μειώσει κατά πολύ τον χρόνο εμφάνισης των συσκευών της στην Ελλάδα σε σχέση με τα παγκόσμια λανσαρίσματα.
Το Xiaomi Pocophone F1 θα διαθέτει τον κορυφαίο Snapdragon 845, LCD οθόνη στις 6,18″ με ανάλυση 2246×1080, 6GB RAM και θα έρθει σε δύο εκδόσεις με 64GB / 128GB αποθηκευτικού χώρου. Υποστηρίζει αναγνώριση προσώπου, έχει μπαταρία 4.000 mAh, διπλή κάμερα στο πίσω μέρος (12+5MP) και 20MP selfie cam.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης