H Xiaomi παρουσίασε το νέο κινητό της σειράς Mi MIX και εντυπωσίαζε τους πάντες. Το νέο κινητό ονομάζεται Mi MIX Alpha, έχει οθόνη περιμετρικά της συσκευής (!), κάμερα στα 108MP (!!), το πιο πρόσφατο chipset της Qualcomm και τιμή… 2.560 ευρώ περίπου… Ναι, είναι πιο ακριβό και απο το Samsung Galaxy Fold και από το Huawei Mate X.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία ανακοίνωσε ένα κινητό με σχεδιασμό που δεν έχουμε ξαναδεί. Το τηλέφωνο θα έχει τον νέο Snapdragon 855+, 12GB RAM και 512GB αποθ. χώρο. Η μπαταρία είναι 4,050 mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 40W.

Μακράν το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του είναι η οθόνη που απλώνεται γύρω από τη συσκευή, την οποία έχει κατασκευάσει η Visionox και φτάνει το 180% της επιφάνειας της συσκευής, αφήνοντας μόλις μια μικρή κάθετη λωρίδα για την κάμερα στο πίσω μέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Έχει μόλις 2,15 χιλιοστά πλαίσιο οθόνης πάνω και κάτω και οι αισθητήρες προστατεύονται από ζαφείρι. Οι άκρες διαθέτουν αισθητήρες πίεσης και δεν υπάρχουν ηχεία ή άλλες οπές, με την οθόνη να παράγει παλμούς για ήχο.

 



Η βασική κάμερα έχει έναν τεράστιο αισθητήρα 1/1.33″ που χρησιμοποιεί Tetracell τεχνολογία για φωτογραφίες pixel-binned στα 27MP. Διαθέτει επίσης έναν υπερευρυγώνιο αισθητήρα 117 μοιρών στα 20MP και έναν telephoto στα 12MP.

 

 

O CEO της εταιρείας, Lei Jun, ανακοίνωσε ότι 1000 μηχανικοί δούλεψαν για δύο χρόνια για την κατασκευή του Mi MIX Alpha και η επένδυση κόστισε περίπου 70 εκατ. δολάρια.

 

Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης