Πριν έναν χρόνο, η Xiaomi κυκλοφόρησε το Xiaomi Mi Mix, ένα τηλέφωνο που εντυπωσίασε τα πλήθη, καθώς ήταν πραγματικά σχεδόν “bezel-less”, η οθόνη έφτανε σχεδόν από άκρη σε άκρη χωρίς σχεδόν καθόλου bezels (περιθώριο). Για φέτος, η Xiaomi ετοιμάζει το Mi Mix 2 που σκοπεύει να να φτάσει το “bezel-less” στα… άκρα. Σήμερα διέρρευσε μια εντυπωσιακή φωτογραφία από ένα prototype Mi Mix 2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μπορείτε να δείτε, τα bezels έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, καθώς ακόμα και αυτό που βρισκόταν στο κάτω μέρος της οθόνης έχει μικρύνει ακόμα περισσότερο και βλέπουμε για πρώτη φορά σχεδόν πραγματικά την οθόνη να είναι από άκρη σε άκρη. Δεν υπάρχει speaker grill και η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει και πάλι πιεζοηλεκτρικό module.

Επίσης βλέπουμε ότι πλέον δεν υπάρχει καν χώρος για selfie κάμερα, ενώ φαίνεται ότι η συσκευή θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο λεπτή από το Mi Mix των 7,9mm. Οι γωνίες επίσης φαίνονται πιο στρογγυλεμένες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 835, 6GB RAM, θα έχει AMOLED οθόνη και 19MP βασική κάμερα με μπαταρία στα 4.500mAh.

Οι πηγές λένε ότι το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου στα 750 δολάρια περίπου (640€ περίπου).

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης