To νέο Xiaomi Mi 6 πλέον παρουσιάστηκε επίσημα, ενώ επιβεβαιώθηκαν σχεδόν όλες οι φήμες που το ακολουθούσαν τον τελευταίο καιρό.

To τηλέφωνο έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 835, συναγωνιζόμενο έτσι μόνο με το Samsung Galaxy S8 και διπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Ενώ αποτελεί συνήθεια της εταιρείας να παρουσιάζει κινητά με εξαιρετικές επιδόσεις, αυτή τη φορά έχει δοθεί προσοχή και στο design με άριστη ποιότητα κατασκευής. Το Mi 6 διαθέτει κυρτό γυαλί στο μπροστινό μέρος και ανοξείδωτο ατσάλι στο πίσω μέρος. Η Xiaomi έδωσε βαρύτητα στην ευθυγράμμιση των SIM και των antenna lines, με το νέο Aligned Design Concept.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπρόσθετα, υπάρχει μια αποκλειστική έκδοση με κεραμικό πίσω μέρος και χρυσά πλαίσια 18Κ γύρω από τις κάμερες όπως και στο Mi Mix 18K.

H διπλή κάμερα στο πίσω μέρος είναι στο ίδιο επίπεδο με το υπόλοιπο σώμα χωρίς κάποια επιφάνεια να εξέχει. Οι δύο κάμερες των 12MP χρησιμοποιούνται για ευρείες λήψεις, αλλά και για telephoto, όπως και στο Apple iPhone 7 Plus. Επίσης υπάρχει οπτικός σταθεροποιητής τεσσάρων αξόνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πανίσχυρο chip Snapdragon 835 συνοδεύεται από 6GB μνήμης RAM και ο αποθηκευτικός χώρος είανι είτε 64GB, είτε 128GB. Η οθόνη είναι 5,15 ιντσών με 1080p ανάλυση. Δεν υπάρχει θύρα jack 3.5mm (ακουστικών), ενώ η συσκευή θα έχει δύο ηχεία για στερεοφωνικό ήχο.

Η μπαταρία είναι 3,350mAh και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από το home button στο μπροστινό μέρος.

Το Xiaomi Mi 6 θα διατεθεί στις 28 Απριλίου στην Κίνα και αργότερα θα έρθει στις υπόλοιπες αγορές. Θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό, μπλε και ασημί. Οι παρακάτω τιμές αφορούν στην αγορά της Κίνας, ενώ στην παγκόσμια αγορά αναμένεται να είναι 20-30% πιο ακριβό:

  • Xiaomi Mi 6 64GB – τιμή 363 δολάρια
  • Xiaomi Mi 6 128GB – τιμή 421 δολάρια
  • Xiaomi Mi 6 128GB (ειδική κεραμική έκδοση) – τιμή 436 δολάρια

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης