Πριν λίγες ημέρες, στη 10η επέτειό της, η Xiaomi παρουσίασε τα δύο Ultra μοντέλα της, το Xiami Mi 10 Ultra, με την εντυπωσιακή κάμερα και τη φόρτιση στα 120W, αλλά και το Redmi K30 Ultra με την AMOLED οθόνη στα 120Hz σε προσιτή τιμή.

Δυστυχώς, όμως καθώς φαίνεται, τα τηλέφωνα δεν θα κυκλοφορήσουν εκτός Κίνας. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο GSMArena ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να δούμε τις συσκευές παγκοσμίως και ότι είναι αποκλειστικές για την κινεζική αγορά. Επίσης αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσουν με διαφορετικό branding, όπως για παράδειγμα ως “Poco”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι το Redmi K30 Ultra είναι κοντά στο Poco F2 Pro, το οποίο κυκλοφορεί και εκτός Κίνας, δυστυχώς το Mi 10 Ultra έχει σημαντικές διαφορές σε σχέση με το Mi 10 Pro.

Το Mi 10 Ultra διαθέτει κυρτή οθόνη OLED 6,67″ στα 120Hz και κατασκευαστής της οθόνης είναι η TCL, σύμφωνα με ανάρτηση της εταιρείας στο Weibo. To panel του Mi 10 Ultra μπορεί να απεικονίσει 10-bit χρώματα και υποστηρίζει HDR 10+. Καλύπτει το εύρος DCI-P3 και προσφέρει λόγο αντίθεσης 5.000.000:1, αλλά και 1.120 nits φωτεινότητα. Υποστηρίζει 240Hz δειγματοληψίας αφής και άλλα χαρακτηριστικά, όπως πιστοποίηση TUV Rheinland για τη μειωμένη μπλε ακτινοβολία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης