Πάνω σε νέα σειρά συσκευών με την ονομασία “R” φαίνεται να δουλεύει η Xiaomi. Μια νέα φωτογραφία που διέρρευσε την προηγούμενη εβδομάδα δείχνει το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς, με την ονομασία R1, ενώ ακόμα δυο φωτογραφίες που φαίνονται να δείχνουν την ίδια συσκευή εμφανίστηκαν σήμερα.

Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν κάποιο εικαστικό ή κάποιο σχέδιο της συσκευής, αλλά την ίδια τη συσκευή εν χρήσει. Αν και δεν φαίνονται όλες οι λεπτομέρειες της συσκευής εμφανισιακά, λόγω της θήκης που φορά, είναι εμφανές ότι η οθόνη της καλύπτει τεράστιο ποσοστό της επιφάνειάς της (full screen).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κάτω μέρος της συσκευής φαίνεται θύρα microUSB, ανάμεσα στα δύο speaker grilles. Το πάνω μέρος φαίνεται να έχει είσοδο audio jack 3.5mm, ενώ στο πίσω μέρος πιθανώς να υπάρχει αισθητήρας αποτυπωμάτων.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xiaomi R1, αλλά φήμες κάνουν λόγο για τιμή στα 1,499 Yuan (226 δολάρια).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Xiaomi φημολογείται επίσης ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει το Redmi Note 5 με full screen design μέχρι το τέλος του έτους, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα τίποτα για το R1, αν είναι η ίδια συσκευή, αν είναι το Xiaomi Mi 6C ή πότε θα το δούμε. Αναμένεται το R1 να αντιμετωπίσει τις προτάσεις των Vivo και OPPO στην κινέζικη αγορά, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε full screen design σε mid-range προτάσεις.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης