Το WhatsApp έχει καταφέρει μέσα σε μια επταετία να γίνει από τις πιο δημοφιλείς messaging εφαρμογές και να ξεπεράσει το 1 δισ. χρήστες. Από το 2014 είναι στα χέρια του Facebook και θέλει συνεχώς να προσθέτει νέα χαρακτηριστικά, που θα κάνουν την «εμπειρία χρήσης πιο ενδιαφέρουσα και ασφαλή». Τα νέα χαρακτηριστικά όμως μπορεί να μην δουλεύουν σε παλαιότερες συσκευές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις αρχές του έτους το WhatsApp είχε προειδοποιήσει ότι θα σταματήσει να λειτουργεί σε συσκευές που τρέχουν σε παλαιότερες πλατφόρμες. Μεταξύ αυτών είναι όσες συσκευές τρέχουν Android 2.1 και 2.2, Windows Phone 7 και iOS 6. Αυτό θα γίνει από το τέλος του 2016.

Ωστόσο, όσον αφορά στη BlackBerry, ενώ αρχικά είχε αποφασίσει να σταματήσει την υποστήριξη από το τέλος του 2016 για BBOS και BlackBerry 10, τελικά δίνει μια παράταση μέχρι τα μέσα του 2017. Το ίδιο ισχύει και για Nokia S40 και Nokia Symbian S60, που θα υποστηρίζονται επίσης μέχρι το 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «οι συσκευές αυτές δεν προσφέρουν τις δυνατότητες που χρειαζόμαστε για να επεκτείνουμε τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής μας στο μέλλον».

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης