Το εντυπωσιακό Vivo Apex παρουσιάστηκε στο Mobile World Congress 2018 πριν μερικές ημέρες και πλέον κυκλοφορεί επίσημα. Η αναλογία screen-to-body είναι εντυπωσιακή και φτάνει το 98%, κάτι το οποίο το καθιστά πραγματικά bezel-less. Άλλα εντυπωσιακά στοιχεία είναι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων που βρίσκεται κάτω από την οθόνη, αλλά και η πτυσσόμενη μπροστινή κάμερα.

Το Apex διαθέτει το μεγαλύτερο screen-to-body ratio ως τώρα με 98%. Ακόμα και με την πτυσσόμενη κάμερα, το πάχος του είναι μόλις 7,8mm, ενώ χρειάζεται μόλις 0,8 sec για να μπει σε θέση για λήψεις. Διαθέτει γυάλινη κατασκευή και έχει OLED οθόνη 5,99 ιντσών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αισθητήρες μαζί με το ακουστικό και το ηχείο βρίσκονται κάτω από την οθόνη, ώστε να μην υπάρχει τίποτα στο μπροστινό μέρος της συσκευής πέρα από την οθόνη. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα σύστημα από διπλές κάμερες σε κάθετη διάταξη. Το Vivo Apex έρχεται επίσης με HiFi Audio με τρεις ενισχυτές και dedicated DAC. Η κάμερα αποτελεί επίσης ένα από τα εξαιρετικά σημεία της συσκευής, ενώ υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη.

Ο επεξεργαστής του είναι ο κορυφαίος Snapdragon 845, αλλά ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Η συσκευή αναμένεται να μπει σε μαζική παραγωγή στα μέσα του 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης