Του Παύλου Κρούστη
 

Η vivo πολύ σύντομα θα κάνει είσοδο στην ελληνική αγορά, με μια μικρή καθυστέρηση σε σχέση με την ημερομηνία που γνωρίζαμε έως τώρα. Ο κινεζικός κολοσσός θα λανσάρει τα πρώτα κινητά του στην Ελλάδα στις 23 Μαΐου.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί της Τετάρτης, 4 Μαΐου, σε ειδική παρουσίαση που έγινε για δημοσιογραφικά μέσα, η διοικητική ομάδα της vivo ενημέρωσε για τα σχέδια της εταιρείας όσον αφορά στην είσοδό της στην ελληνική αγορά. H vivo Ελλάδος κάνει δυναμικό ντεμπούτο με 4 smartphones, που κυμαίνονται από 140 έως 550 ευρώ, δίνοντας επιπλέον επιλογές στους Έλληνες καταναλωτές σε κατηγορίες που κυμαίνονται από entry έως και higher mid-range, με συσκευές που στοχεύουν στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των χρηστών και όχι μόνο.

Τα κινητά που θα γίνουν διαθέσιμα στην Ελλάδα στις 23 Μαΐου θα έχουν τις εξής τιμές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • vivo V23 5G [12GB/256GB] – €549,90
  • vivo Y76 5G [8GB/128GB] – €329,90
  • vivo Y33s [8GB/128GB] – €249,90
  • vivo Y01 [3GB/32GB] – €139,90
     

H vivo, η οποία χτύπησε το νο.1 στην Κίνα και είναι ανάμεσα στους πέντε μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphones στον κόσμο, στοχεύει να μπει στην πεντάδα της ελληνικής αγοράς μέχρι το τέλος του έτους. Η vivo Greece θα εισέλθει και στην κυπριακή αγορά από το τρίτο τρίμηνο του έτους.

Μέχρι τέλη Ιουνίου αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και η ναυαρχίδα της vivo, το X80, ενώ στόχος είναι πολύ σύντομα να φέρουν και άλλα προϊόντα, εκτός από smartphones, όπως true wireless ακουστικά και αξεσουάρ.
 

Υπεύθυνοι για το box moving της vivo θα είναι η Logicom, ενώ το επίσημο service των συσκευών της εταιρείας θα αναλάβει η Smartec.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης