To Viber, μια από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων παγκοσμίως, ανακοίνωσε μια σημαντική ενημέρωση της εφαρμογής που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τον αριθμό του τηλεφώνου τους, καθώς και την κύρια κινητή συσκευή τους – χωρίς να χάσουν κανένα από τα δεδομένα τους στο Viber. Η ενημερωμένη έκδοση αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών της Viber να δημιουργεί μια απρόσκοπτη εμπειρία για όλους τους χρήστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό «λύνει τα χέρια» στους χρήστες που επιθυμούν να αλλάξουν αριθμό κινητού στη συσκευή τους διατηρώντας παράλληλα τις συνομιλίες και τα δεδομένα τους στο Viber. Το Viber ανιχνεύει πότε εισάγετε στη συσκευή σας νέα κάρτα SIM και ενεργοποιεί τη διαδικασία αλλαγής του τηλεφωνικού αριθμού. Ακολουθώντας μερικά απλά βήματα ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει όλα τα Viber δεδομένα του στον νέο αριθμό.

Οι χρήστες που θέλουν αλλάξουν και τον αριθμό τηλεφώνου και τη συσκευή τους – παραμένοντας στο ίδιο λειτουργικό σύστημα – χρειάζεται απλώς να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αλλαγής αριθμού στην παλιά συσκευή, πριν τοποθετήσουν τη νέα SIM στη νέα συσκευή και ενεργοποιήσουν το Viber.

Μόλις ο χρήστης αλλάξει τον αριθμό του, το Viber θα ειδοποιήσει τις επαφές του ώστε να έχουν την ευκαιρία να αποθηκεύσουν τον νέο αριθμό τηλεφώνου στη λίστα επαφών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αλλαγή τηλεφωνικού αριθμού είναι κάτι συνηθισμένο – σε μερικές χώρες μάλιστα οι άνθρωποι αλλάζουν τον αριθμό του κινητού τους αρκετά τακτικά. Θέλαμε να προσφέρουμε στους χρήστες μας που επιθυμούν να κάνουν μια τέτοια αλλαγή, ολοκληρωμένη προστασία του ιστορικού των συνομιλιών και των δεδομένων τους στο Viber», δήλωσε ο Djamel Agaoua, CEO της Rakuten Viber.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης