Το WIND F2G φέρνει την ανατροπή στην αγορά της καρτοκινητής, απελευθερώνοντας πλήρως την ομιλία προς όλα τα δίκτυα. Για πρώτη φορά, οι συνδρομητές της καρτοκινητής μπορούν να μιλάνε απεριόριστα με ΟΛΟΥΣ και ταυτόχρονα να καλύπτουν την αυξημένη ανάγκη τους για χρήση data με εύκολο και άμεσο τρόπο.
 

Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Γενικός Διευθυντής Καταναλωτικού Μάρκετινγκ, δηλώνει σχετικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Tο F2G γυρίζει σελίδα, μετασχηματίζεται. Ακούει τον καταναλωτή και του δίνει αυτό που πραγματικά χρειάζεται με απλό και ξεκάθαρο τρόπο. Η απόλυτη ελευθερία στη επικοινωνία είναι πλέον αυτονόητη, απόλυτα ψηφιακή και με πλήρη έλεγχο του κόστους, προσφέροντας αυτό που δεν έχει προσφέρει κανένα προϊόν καρτοκινητής στην Ελλάδα. Το νέο F2G σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας ημέρας για την καρτοκινητή και σύντομα θα παρουσιάσει και νέες δυνατότητες».
 

Νέα πακέτα F2G Unlimited Talk Plus και Unlimited Talk Max
 

Το ανανεωμένο πρόγραμμα Καρτοκινητής WIND F2G προσκαλεί υφιστάμενους και νέους συνδρομητές να ζήσουν την εμπειρία της απεριόριστης ομιλίας προς όλα τα δίκτυα χωρίς περιορισμούς, με ακόμη περισσότερα Data & SMS:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Unlimited Talk Plus με Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 2GB και 200 sms προς όλους, με κόστος μόλις 15 ευρώ
  • Unlimited Talk Max με Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 4GB και 400 sms προς όλους με κόστος μόλις 20 ευρώ

Επιπλέον το ανανεωμένο F2G προσφέρει, με την υπηρεσία Roll Over, τη δυνατότητα οι συνδρομητές να ξεκλειδώνουν τη δωρεάν και αυτόματη μεταφορά των data που τους έχουν περισσέψει στον επόμενο μήνα, με την αγορά του ίδιου πακέτου Unlimited προτού αυτό λήξει.
 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.f2g.gr, να κατεβάσουν το myF2G app ή να κάνουν απλά ένα LIKE στο www.facebook.com/WINDF2G.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης