Το Beat ξεκίνησε -ως Taxibeat- πριν από 7 χρόνια με στόχο να αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο μετακινούμαστε στην πόλη. Τα κατάφερε, παρέχοντας καινοτόμες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, αποκτώντας παράλληλα εξαιρετική τεχνογνωσία στην αγορά της αστικής μετακίνησης. Αυτό ήταν που οδήγησε στη διεθνή αναγνώριση και τελικά στην εξαγορά της εταιρείας από το MyTaxi τον Φεβρουάριο του 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Beat είναι το νέο “πρόσωπο” της εφαρμογής που έκανε τη διαφορά στις μετακινήσεις μας και η αφοσιωμένη ομάδα που βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια πίσω από την επιτυχία του, θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό να κάνει την εμπειρία των επιβατών συνεχώς καλύτερη.

Με το τελευταίο update, παρατηρεί κανείς ότι δεν έχει αλλάξει μόνο το όνομα, αλλά πως όλα έχουν σχεδιαστεί από την αρχή καθώς νέοι χρωματικοί κώδικες και ακόμα πιο φιλικός σχεδιασμός συνθέτουν την ολοκαίνουριαBeat εμπειρία. Έμπνευση για το Beat είναι οι καθημερινές στιγμές που ζούμε στην πόλη και όλα τα μικρά και μεγαλύτερα μυστικά της που περιμένουν να ανακαλυφθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Beat δεν είναι απλά μια εφαρμογή που σε πάει από το ένα μέρος στο άλλο. Είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Ανακάλυψε ξανά την πόλη σου με ένα Beat! Η πόλη, σου προσφέρει εκατοντάδες δυνατότητες και εμπειρίες κι όλες είναι ένα Beat μακριά! Κάλεσε ένα Beat τώρα και ανακάλυψε ξανά την πόλη σου! Where next?

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης