Το πρώτο Samsung Galaxy Fold που ήρθε στην Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, 21:00
Το πρώτο Samsung Galaxy Fold που ήρθε στην Ελλάδα

Του Παύλου Κρούστη
 

Πριν μερικούς μήνες είχαμε καταφέρει να δούμε από κοντά το πρώτο smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη από τη Samsung, το Galaxy Fold, στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2019. Αυτήν τη φορά έχουμε στα χέρια μας την πρώτη συσκευή που ήρθε στην Ελλάδα, ενώ έχουμε και πληροφορίες για την επίσημη κυκλοφορία του.


Το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο που φτάνει στην Ελλάδα θα είναι τελικά της Samsung, καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει με τιμή κοντά στα 2.000 ευρώ μέσα στον Δεκέμβριο, όπως λένε οι πηγές μας.
 

Η συσκευή διαθέτει μια οθόνη Foldable Dynamic AMOLED, που διπλώνει προς τα μέσα και όταν είναι ανοιχτή φτάνει τις 7,3 ίντσες (ανάλυσης 1536 x 2152 pixels ), ενώ διαθέτει και μια εξωτερική οθόνη, η οποία ενεργοποιείται όταν είναι διπλωμένο και είναι Super AMOLED στις 4,6 ίντσες, ανάλυσης 720 x 1680 pixels.


Η αίσθηση παρακολούθησης περιεχομένου, gaming, αλλά ακόμα και απλής εργασίας σε τέτοια επιφάνεια εργασίας είναι τουλάχιστον χορταστική, ενώ η χρήση είναι ιδιαίτερα πρακτική με το δίπλωμα, αφού γίνεται πολύ στενό και χωράει σε κάθε τσέπη.
 

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό:


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, 21:14