Η Honor έχει ήδη παρουσιάσει για την Κίνα το νέο της smartphone, το Honor View 20, αλλά η επίσημη παγκόσμια παρουσίαση θα γίνει στις 22 Ιανουαρίου στο Παρίσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απ’ ό,τι φαίνεται, η νέα συσκευή της εταιρείας είναι το πρώτο κινητό που χρησιμοποιεί την τεχνική της νανολιθογραφίας για να δημιουργήσει μια αόρατη νανο-υφή στο πίσω μέρος. Η νανολιθογραφία είναι η τέχνη της γραφής ή εκτύπωσης στην επιφάνεια ενός υλικού, το οποίο μπορούν να τροποποιήσουν με ανάλυση κάτω από 100nm. Ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε η συγκεκριμένη τεχνική είναι για να δημιουργηθεί ένα πανέμορφο σχέδιο που θα αυξάνει και την ανθεκτικότητα της συσκευής.

Το Honor View 20 θα έχει οθόνη FullView 3.0 και αναλογία οθόνης προς σώμα που φτάνει στο 91,8%. Το Honor View 20 διαθέτει πίσω κάμερα 48MP και selfie κάμερα στα 25MP. Ο αισθητήρας της πίσω κάμερας είναι Sony IMX586 και αναμένεται να παρέχει πιο ζωντανά χρώματα και βελτιωμένη λεπτομέρεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ναυαρχίδα της Honor έρχεται με τον κορυφαίο Kirin 980 επεξεργαστή, συνοδευόμενο από 6 ή 8GB RAM και 128 ή 256GB εσωτερικής μνήμης. Επιπλέον διαθέτει οθόνη 6,4 ιντσών με ανάλυση 1080×2310 και μια αρκετά μεγάλη μπαταρία 4,000 mAh.

To Honor View 20 αναμένεται να κοστίζει κοντά στα 600 ευρώ. Θα μάθουμε σίγουρα την τιμή του και όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες στις 22 Ιανουαρίου.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης