Οι ανάγκες του σύγχρονου χρήστη smartphone συνεχώς και αυξάνονται με τις εφαρμογές και τα προγράμματα να γίνονται όλο και “βαρύτερα”, ενώ η μνήμη RAM στα κινητά πλέον έχει σταθεροποιηθεί σε μεγέθη που βλέπουμε στα laptops.
 

Σε αυτό το σημείο, περνά στην αντεπίθεση η ASUS και φροντίζει να ξεφύγει ανενόχλητη για το… κάρφωμα, αφού το νέο της τηλέφωνο, ASUS ROG Phone 5, θα διαθέτει 18GB RAM!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με καταχώρηση στο Geekbench, ο διάδοχος του ROG Phone 3 (δεν θα υπάρξει ROG Phone 4), έρχεται με 18 GB RAM και παράλληλα θα διαθέτει δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος για ειδοποιήσεις, αλλά και gaming εφέ. Θα υπάρχει και έκδοση με 8 GB, παράλληλα.

Το νέο gaming smartphone της ASUS πιθανώς να ενσωματώνει τον Snapdragon 888 της Qualcomm και θα “τρέχει” Android 11.  Οι πληροφορίες λένε ότι θα διαθέτει οθόνη FHD+ στις 6,7 ίντσες και το βασικό μοντέλο θα έχει 128 GB αποθ. χώρου. Η μπαταρία του αναμένεται επίσης “κτήνος” στα 6,000 mAh, ενώ και η φόρτιση θα είναι τάχιστη στα 65W.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To τηλέφωνο αναμένεται να παρουσιαστεί στις 10 Μαρτίου και η τιμή του πιθανώς να φτάσει πάνω απο τα 1.099 ευρώ, που κοστίζει τώρα το ROG 3.

Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια ότι η Apple στα iPhone 12 έχει ενσωματώσει 6GB RAM και παράλληλα το σκορ του iPhone 12 Pro στο Geekbench είναι μεγαλύτερο από αυτό του ROG Phone 5.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης