Και αυτή τη χρονιά το Πλαίσιο δίνει δυναμικό παρόν στο Mobile World Congress 2018 (MWC), το μεγαλύτερο συνέδριο στο χώρο των mobile τεχνολογιών. Το συνέδριο φιλοξενείται όπως κάθε χρόνο, στην πόλη της Βαρκελώνης, παγκόσμια πρωτεύουσα mobile τεχνολογιών. Η ομάδα του Πλαισίου, ένας Tech journalist/blogger, μία Smartphone specialist και ένας Film maker, παρευρίσκονται ήδη από την Κυριακή, στα event της Huawei αντικρίζοντας το πρώτο notebook στον κόσμο με οθόνη αφής FullView 13,9”, ενώ λίγες ώρες αργότερα στο εντυπωσιακό event της Samsung με την αποκάλυψη των νέων Galaxy S9 και S9+.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προ-παραγγελίες για τα δύο νέα smartphones της Samsung, Galaxy S9/S9+ έχουν ήδη ξεκινήσει στα καταστήματα Πλαίσιο και στο Plaisio.gr, όπου επιστρέφοντας το παλιό σου smartphone μπορείς να κερδίσεις έως 500€ για την αγορά των νέων Galaxy S9/S9+ καθώς και να τα παραλάβεις 7 ημέρες νωρίτερα από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Για να προπαραγγείλετε τα Galaxy S9/S9+, πατήστε εδώ.

Η ομάδα του Πλαισίου πήρε μια πρώτη γεύση από το 5G με το αυτόνομο όχημα της Qualcomm, έπιασε στα χέρια της τα νέα smartphones της Nokia, αλλά και το ολοκαίνουργιο Nokia 8110 4G που έρχεται από τα παλιά και μπήκε στο… πιστό αντίγραφο του Discovery Module που βρίσκεται στο διεθνή διαστημικό σταθμό ISS μαθαίνοντας πως μπορεί να φτάσει στον πλανήτη Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μείνετε συντονισμένοι όλοι, τις επόμενες ημέρες στα κοινωνικά δίκτυα του Πλαισίου, αλλά και στο Πλαίσιο Blog με όλες τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις! Stay tuned…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης