Η OnePlus έκανε την πρώτη της εμφάνιση για το 2019, με εικόνες στα social media όχι ενός, αλλά δύο μοντέλων! Το δεύτερο μοντέλο φαίνεται ότι θα είναι 5G, ενώ είναι πιθανό το ίδιο μοντέλο να είναι αυτό που θα έρθει με συρόμενη κάμερα.

Τα μοντέλα που φαίνονται στις φωτογραφίες είναι renders και δείχνουν πολύ καθαρό σχεδιασμό, ενώ ο σχεδιαστής προσπάθησε να ενσωματώσει με το δικό του τρόπο τη συρόμενη κάμερα. Αν τελικά επαληθευτούν αυτά τα στοιχεία, κατά πάσα πιθανότητα οι φωτογραφίες θα είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Η συρόμενη κάμερα, που χρησιμοποιείται για να εξαλειφθούν οι παντός είδους εγκοπές, φαίνεται να είναι αρκετά δημοφιλείς στα φετινά κινέζικα μοντέλα, με το Honor Magic 2 και το Xiaomi Mi Mix 3 να χρησιμοποιούν αντίστοιχους μηχανισμούς, ενώ άλλοι τρόποι για την “όσο το δυνατόν” μεγαλύτερη ωφέλιμη επιφάνεια οθόνης είναι η νέα “punch-hole”, μικρή οπή, στο επάνω μέρος της οθόνης, όπως του Honor View 20 και τέλος έχουν εμφανιστεί και συσκευές με δυο οθόνες, όπως το Vivo Nex και το Nubia Nex.

Η OnePlus δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει κάτι από τα παραπάνω, ενώ ακόμα διαθέσιμη φυσικά είναι και η επιλογή που χρησιμοποίησε στο OnePlus 6T με την εγκοπή σε σχήμα σταγόνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το OnePlus 7 αναμένεται να έρθει με τον νέο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 855 και θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης