Το Sony Xperia XA3 φαίνεται ότι θα έχει και αυτό την ευρεία οθόνη, 21:9, που έχει και η ναυαρχίδα της εταιρείας το XZ4, σύμφωνα με νέες φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα.

Ο leaker @rquandt δημοσίευσε τις φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν την πλάτη της συσκευής που φαίνεται με μια διπλή κάμερα σε οριζόντια διάταξη, αλλά η μπροστινή πλευρά έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανάλυση της οθόνης λογικά θα φτάνει τα 1080×2560 για να καλύψει το έξτρα ύψος. Η διαγώνιος δεν είναι γνωστή ακόμα, καθώς δεν γνωρίζουμε αν βλέπουμε το XA3, το XA3 Ultra ή την ενδιάμεση Plus έκδοση. Τα έως τώρα στοιχεία αναφέρουν ότι το απλό XA3 θα είναι στις 5,9 ίντσες και το XA3 Ultra στις 6,5″.

Εντύπωση κάνει η τοποθέτηση του πλαϊνού αισθητήρα αποτυπωμάτων που φαίνεται να είναι αρκετά ψηλά, αλλά το περιθώριο στο πάνω μερος της οθόνης (top bezel) που φαίνεται να είναι πιο παχύ σε σχέση με το κάτω μέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Xperia XA3 θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 660 και πιθανώς να λανσαριστεί με Android 8.0 Oreo. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από τα benchmarks θα έχει 6GB RAM και 64GB αποθ. χώρου. Ο βασικός αισθητήρας της διπλής κάμερας στο πίσω μέρος θα είναι 23MP.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης