Διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα WIND και το www.wind.gr είναι το δημοφιλές και κομψό Lenovo A2020 Vibe C στην οικονομική τιμή των 109€, χωρίς δέσμευση συμβολαίου ή δωρεάν με το συμβόλαιο «W» για απεριόριστη επικοινωνία σε ομιλία, SMS & MB προς όλα τα δίκτυα.

Το Lenovo VIBE C σας προσφέρει μεγάλη οθόνη 5’’, για να απολαμβάνετε τις εφαρμογές σας και να συνομιλείτε με τους φίλους σας, με άνεση, ενώ υποστηρίζει δίκτυα υψηλής ταχύτητας 4G, που φτάνουν και έως 150Mbps DL/50Mbps UL. Έτσι, οι εφαρμογές και η πλοήγηση στο διαδίκτυο παίρνει πραγματικό νόημα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το LenovoA2020 – Vibe C :

  • Διαθέτει μεγάλη οθόνη 5’’ για μεγαλύτερη άνεση στην χρήση εφαρμογών και την συνομιλία. 
  • Μπροστινή και πίσω κάμερα 2MP και 5ΜΡ αντίστοιχα για φωτογραφίες με υψηλή ευκρίνεια.
  • Επεξεργαστή 4 πυρήνων και λειτουργικό Android 5.1 . 
  • Προσφέρει δυνατότητα διπλής SIM για χρήση δυο τηλεφωνικών αριθμών. 
  • Υποστηρίζει δίκτυα υψηλής ταχύτητας 4G που φτάνουν και έως 150Mbps DL/50Mbps UL. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα smartphone, δύο τηλεφωνικοί αριθμοί. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά προγράμματα δεδομένων και να εξοικονομήσετε χρήματα, να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας στο εξωτερικό ή απλώς να διαχωρίσετε τη δουλειά από τη διασκέδαση, το Lenovo VIBE C με διπλή SIM είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Η πίσω κάμερα 5 MP διευκολύνει την αποτύπωση ευκρινών φωτογραφιών και βίντεο, ενώ η μπροστινή κάμερα 2 MP διευκολύνει τις συνομιλίες με βίντεο και τις καθιστά διασκεδαστικές για εσάς και τους φίλους σας.

Για να το αποκτήσετε επισκεφθείτε ένα από τα πλησιέστερα καταστήματα WIND ή μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης