Το ισχυρότερο smartphone - Νέο ρεκόρ στο AnTuTu

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021, 21:47
Το ισχυρότερο smartphone - Νέο ρεκόρ στο AnTuTu

To AnTuTu θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα εργαλεία μέτρησης ισχύος των mobile συσκευων. Χρησιμοποιώντας μετρήσεις και πολλαπλές δοκιμές σχηματίζει βαθμολογίες με τα σκορ να φτιάχνουν μια κατάταξη, την οποία μπορούμε να δούμε παρακάτω.


Android (Νοέμβριος 2020)
 iOS (Νοέμβριος 2020)Ενώ ακόμη δεν έχει δημοσιευθεί νεότερη λίστα, έπειτα από τον Νοέμβριο (για τα international κινητά), κάποιος χρήστης δοκίμασε το νέο Oppo Find X3, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς και κατάφερε να βγάλει σκορ 771,491.


Το Oppo Find X3 έρχεται με τον ολοκαίνουργιο και κορυφαίο chipset της Qualcomm, Snapdragon 888 και είναι από τα πρώτα τηλέφωνα που έρχονται με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. Το άλλο τηλέφωνο που διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή και κυκλοφόρησε ήδη στην Κίνα είναι το Xiaomi Mi 11, το οποίο έφτασε του 708,425 πόντους. Το AnTuTu μετρά επιδόσεις σε 4 διαφορετικούς τομείς: CPU, GPU, UX και μνήμη. Το άθροισμα αυτών αντιστοιχεί στο  τελικό σκορ.Το Oppo Find X3 έρχεται με οθόνη 6,7 ιντσών, ανάλυσης QHD+ και ρυθμό ανανέωσης στα 120 Hz, όπως και το Oppo Find X2. Το X3 διαθέτει όμως νέο custom-made αισθητήρα στα 50 MP από τη Sony (ΙΜΧ766), μαζί με 13 MP 2x tele, αλλά και πιθανώς περισκοπική κάμερα για την Pro έκδοση.
 

Η Oppo που ήδη έχει έρθει στην Ευρώπη από πέρυσι, πλέον είναι έτοιμη να μπει επίσημα και στην ελληνική αγορά άμεσα, σύμφωνα με πληροφορίες του Zougla.gr, και μάλιστα όχι απλώς μέσω διανομέα. Περισσότερα γι' αυτό το θέμα θα έχουμε σύντομα, ενώ είναι αρκετά πιθανό το Oppo Find X3 να κυκλοφορήσει και επίσημα στη χώρα μας.
 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021, 21:47