Τα νέα iPhone Χ είναι διαθέσιμα στον Κωτσόβολο και μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να τα αποκτήσει με έως 48 άτοκες δόσεις*.

Το νέο iPhone Χ, απευθύνεται σε εκείνους που “καλωσορίζουν το μέλλον”! Έχει οθόνη SuperRetina HDR OLED 5,8 ιντσών με εκπληκτικά χρώματα και υψηλή φωτεινότητα. Η True Depth κάμερα υποστηρίζει Face ID για προηγμένη αναγνώριση προσώπου που ξεκλειδώνει με ασφάλεια το iPhone X με μία μόνο ματιά. Είναι κατασκευασμένο από γυαλί και ανοξείδωτο ατσάλι στα πλαϊνά, είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη και διατίθεται σε δύο χρώματα, space gray και silver.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον,διαθέτει διπλή κάμερα 12MP και Dual OIS ενώ διαθέτει Quad-LED TrueTone flash με οπτική σταθεροποίηση για καλύτερο βίντεο και δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K και δυνατότητα καταγραφής σε slow motion στα 1080p μέχρι 240fps. Η μπαταρία του διαρκεί επιπλέον 2 ώρες σε σχέση με αυτήν του iPhone 7, ενώ υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση μέσω του ανοιχτού προτύπου Qi.

Για να δείτε το iPhone X, πατήστε εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τα νέα iPhone Χ μέσω του δικτύου καταστημάτων Κωτσόβολος, του www.kotsovolos.gr, αλλά και με τηλεφωνική παραγγελία στο 210 28 99 999.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*Οι άτοκες δόσεις αφορούν αγορές με πιστωτική κάρτα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία προ-παραγγελίας, παράδοσης και παραλαβής των συσκευών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλεφωνικό κέντρο (2102899999) ή σε όποιο φυσικό κατάστημα Κωτσόβολος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης