Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Mobile World Congress 2019 από την GSMA, απονεμήθηκαν γι’ άλλη μια χρονιά τα βραβεία Global Mobile (GLOMO Awards) όπου η Huawei απέσπασε μεταξύ άλλων, δύο από τις σημαντικότερες διακρίσεις. Το βραβείο του Best Smartphone για το HUAWEI Mate 20 Pro και το Best New Connected Mobile Device @ MWC 2019.

Το HUAWEI Mate 20 Pro κατέκτησε τον τίτλο του “Best Smartphone” χάρη στην τεχνολογία αιχμής και τις καινοτομίες της Huawei. Το HUAWEI Mate 20 Pro διαθέτει τον Kirin 980, τον πρώτο παγκοσμίως επεξεργαστή 7nm με mobile AI, κάτι που του εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Υποστηρίζει τη λειτουργία 40W HUAWEI SuperCharge, που αποτελεί την πιο γρήγορη λύση φόρτισης για smartphone που υπάρχει στην αγορά, καθώς και την λειτουργία 15W HUAWEI Wireless Quick Charge. Μια ακόμα καινοτόμα λύση που ενσωματώνει το HUAWEI Mate 20 Pro, είναι το Reverse Wireless Charging που επιτρέπει στους χρήστες να φορτίζουν άλλες συσκευές και ηλεκτρονικά gadgets ασύρματα. Στο πίσω μέρος της συσκευής βρίσκεται το σύστημα τριπλής κάμερας Leica σε μορφή Matrix που αποδίδει άριστα σε υπερ-ευρυγώνιες λήψεις φωτογραφιών με τον ultra wide angle φακό,καθώς και σε λήψεις από μεγάλη απόσταση χάρη στο άριστο zoom του. Το HUAWEI Mate 20 Pro φοράει το λειτουργικό σύστημα EMUI 9.0 της Huawei, που βασίζεται στο Android και είναι εμπνευσμένο από την φύση. Το EMUI 9.0 κάνει πραγματικότητα πλήθος νέων λειτουργιών που δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να αξιοποιήσουν τις συσκευές τους στο έπακρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 

Ο Kevin Ho, Πρόεδρος του τμήματος Handset Business της Huawei δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την GSMA για την αναγνώριση που έδειξε στο HUAWEI Mate 20 Pro. Η σειρά HUAWEI Mate 20 κληρονομεί το καινοτόμο DNA της εταιρείας και κυρίως τις  πρωτοποριακές τεχνολογίες που παρέχουν στους καταναλωτές την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Τα μεγάλα ποσοστά πωλήσεων μάς αποδεικνύουν ότι το HUAWEI Mate 20 Pro έχει κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη από τους καταναλωτές σε παγκόσμια κλίμακα. Μέσω της πρωτοποριακής μας τεχνολογίας, έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε στους καταναλωτές τα καλύτερα προϊόντα και εμπειρίες».

Ο δεύτερος πολύ σημαντικός τίτλος “Best New Connected Mobile Device of Mobile World Congress 2019” (Καλύτερα συνδεδεμένης συσκευής του Mobile World Congress 2019) ανήκει πλέον στο HUAWEI Mate X, στο γρηγορότερο 5G αναδιπλούμενο smartphone που ενσωματώνει εύκαμπτο panel OLED και ανοιγοκλείνει με τον μοναδικό μηχανισμό Falcon Wing Mechanical Hinge. Το HUAWEI Mate X είναι εφοδιασμένο με το απίστευτο chipset Balong 5000 των 7nm και μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4500mAh που είναι ικανή για τη γρηγορότερη φόρτιση του κόσμου 55W HUAWEI Super Charge. Η συγκεκριμένη διάκριση δίνεται σε προϊόντα που έχουν ανακοινωθεί πολύ πρόσφατα ή αυτά που αναμένονται και τα επιβραβεύει για την ενσωμάτωση της τεχνολογίας και την καινοτομίας του μέλλοντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εκ μέρους όλης της ομάδας της Huawei, θα ήθελα να ευχαριστήσω την GSMA,τον κ. John Hoffman, CEO και Director της GSMA και την ομάδα του γι’ αυτό το βραβείο. Είναι μεγάλη μας τιμή και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Αυτή τη χρονιά, το 5G θα ενώσει όλες τις συσκευές, τα δίκτυα και τους επεξεργαστές στο internet. Το 2019 είναι η χρονιά που θα αλλάξει ο τρόπος που συνδεόμαστε, φέρνοντας νέες απίστευτες δυνατότητες στη ζωή μας. Ευχαριστώ και πάλι» είπε ο Kevin Ho, Πρόεδρος του τμήματος Handset Business της Huawei.

Αυτή η μοναδική συσκευή απολαμβάνει κιόλας την αναγνώριση από τα παγκόσμια ειδησεογραφικά δίκτυα. Μέχρι στιγμής έχει ήδη βραβευθεί από περισσότερα από 30 διεθνή μέσα από διαφορετικές χώρες! Ο Thomas Husson, αναλυτής του Forester, δήλωσε στους Financial Times ότι η έλευση του HUAWEI Mate X απέδειξε πώς η Huawei είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην τεχνολογική καινοτομία σήμερα. 

«Τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους νικητές και τους υποψήφιους των βραβείων της GSMA, τα GLOMO Awards 2019» είπε ο John Hoffman, CEO της GSMA Ltd. «Τα βραβεία GLOMO (Global Mobile Awards) που δίνονται επιλεγμένα από τους αξιότιμους κριτές μας, αποτελούν την παρακαταθήκη της απίστευτης καινοτομίας και ευφυίας που καθοδηγεί την βιομηχανία μας, με τα πραγματικά εξαιρετικά επιτεύγματά της. Ευχαριστούμε όλους τους τους συμμετέχοντες, τους κριτές, τους χορηγούς και τους συνεργάτες για την υποστήριξη των GLOMO Awards 2019».

Η Huawei επενδύει περισσότερο από το 10% του τζίρου της στην Έρευνα και την Ανάπτυξη κάθε χρόνο. Μόνο το 2018, η Huawei επένδυσε 15 δισεκατομμύρια δολάρια σε R&D και κατοχύρωσε 87.805 πατέντες. Η Huawei παρέχει τις καλύτερες λύσεις επικοινωνίας και διασύνδεσης 5G στον κόσμο και οι αποστολές τηλεφωνικών συσκευών για το 2018 ξεπέρασαν τα 200 εκατομμύρια πετυχαίνοντας έτσι 66 φορές μεγαλύτερη ανάπτυξη μέσα σε 8 συναπτά έτη.

Η GSMA εκπροσωπεί τα συμφέροντα των φορέων κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 750 οργανισμούς και πάνω από 400 εταιρείες στο ευρύτερο οικοσύστημα κινητών επικοινωνιών. Η GSMA διοργανώνει επίσης κορυφαίες τις εκδηλώσεις MWC που διεξάγονται ετησίως στη Βαρκελώνη, το Λος Άντζελες και τη Σαγκάη, καθώς και διασκέψεις κατά περιοχές κάτω από την ομπρέλα του Mobile 360 Series.

Με γνώμονα το «Πρώτα ο Καταναλωτής», η Huawei δεσμεύεται να δίνει την δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να απολαμβάνουν τα προνόμια του ψηφιακού τρόπου ζωής. Με την έλευση της τεχνολογίας 5G , η Huawei είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές που έχει την ικανότητα να αναπτύσσει και να εξελίσσει όλη τη γκάμα των προϊόντων 5G και να προσφέρει μια απόλυτα συνεργατική εμπειρία χρήσης. Στο MWC 2019 της Βαρκελώνης, η Huawei αποκάλυψε εκτός από το HUAWEI Mate X, το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο 5G της εταιρείας, το HUAWEI MateBook X Pro, τα HUAWEI MateBook 14 και HUAWEI MateBook 13, καθώς και το HUAWEI 5G CPE Pro.

 

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης