Θες να κάνεις πιο εύκολη τη ζωή σου, αλλά δεν είσαι πρόθυμος να εγκαταλείψεις τις σύγχρονες ανέσεις; Τότε, αυτή είναι η συσκευή που χρειάζεσαι! Το Alcatel 1S φέρνει την προσβασιμότητα και λειτουργικότητα στην αγορά και παρουσιάστηκε από την TCL communication στο  Mobile World Congress 2019 στη Βαρκελώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εύκολη χρήση

Προσφέροντας premium χαρακτηριστικά και λογισμικό, το Alcatel 1S παρέχει μια ομαλή εμπειρία χρήσης, ακόμα και σε όσους ξεκινούν τώρα. Με όλα τα αναγκαία χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς, έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3 GB RAM σε συνδυασμό με 32GB μνήμη  και Android Pie, αυτή η συσκευή είναι τέλεια για οποιονδήποτε είναι στον δρόμο, χρειάζεται να είναι συνδεδεμένος και έχει πολλά να κάνει μέσα στην ημέρα με ένα χρηστικό smartphone.

Δημιουργικές φωτογραφίες στα δάχτυλά σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμπνεύσου και αποτύπωσε τον κόσμο γύρω σου με real-time bokeh εφέ χάρη στη διπλή κύρια κάμερα 16MP + 2MP. Με διάφραγμα που ανιχνεύει το φως στην κύρια κάμερα και το LED flash στην μπροστινή, θα έχεις τη δυνατότητα να απαθανατίζεις πολλών ειδών φωτογραφίες, από τοπία έως selfies, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ενσωματώνοντας ένα λεπτό πλαίσιο το Alcatel 1S εφαρμόζει στο χέρι άνετα και επίσης διαθέτει έναν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και λογισμικό αναγνώρισης προσώπου (FaceKey) που επιτρέπει έναν υγιή συνδυασμό ασφάλειας και άνεσης.

 

Περισσότερα για το Alcatel 1S μπορείτε να δείτε, πατώντας εδώ.

 

Εξαιρετική θέαση με premium εμφάνιση

Το Alcatel 1S παρουσιάζεται στους χρήστες ως μια κομψή και συγχρόνως οικονομική επιλογή. Με την 5.5’” 18:9 HD+ FullView οθόνη, το Alcatel 1S σου εξασφαλίζει μια εξαιρετική εμπειρία θέασης και λεπτεπίλετου σχεδιασμού. Ενσωματώνοντας μια 2.5D γυάλινη μπροστινή όψη και λεία μεταλλική βαμμένη πίσω όψη, αυτό το smartphone είναι άρτιο τόσο σε σχεδιασμό όσο και σε απόδοση.

Διαθεσιμότητα

Απόκτησε το Alcatel 1S τώρα από 119,90€ και διάλεξε το δικό σου ανάμεσα στα δυο ματ μεταλλικά χρώματα: Μαύρο και Μπλε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης