Σήμερα, στην επίσημη εικονική συνέντευξη τύπου στα πλαίσια της CES 2021, η TCL Communication παρουσίασε τα νέα smartphones της Σειράς TCL 20 με βελτιωμένη τεχνολογία οθόνης NXTVISION 2.0. Η Σειρά 20 με τα νεότερα smartphones συνδυάζει έναν εμπνευσμένο από τη φύση σχεδιασμό με εξαιρετικές επιδόσεις και προσιτή τιμή, αλλά και αναβαθμίσεις σε σχέση με τα smartphones της περσινής Σειράς 10. Για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του σημερινού καταναλωτή, η νέα σειρά συμπεριλαμβάνει δυο μοντέλα με δυνατότητες 5G, με βελτιωμένη απεικόνιση, σταθερή απόδοση και μεγάλης διάρκειας μπαταρία. Η φετινή σειρά κινητών συσκευών περιλαμβάνει το TCL 20 5G, το πρώτο smartphone της  εταιρείας με δυνατότητες  5G που κυκλοφορεί κάτω από 300 ευρώ!
 

 «Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της μάρκας TCL Mobile,  το 2021 θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για την TCL, καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω στη δυναμική που δημιουργήθηκε πέρυσι και εξελισσόμαστε  σε μια από τις μεγαλύτερες μάρκες καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων παγκοσμίως», δήλωσε ο Aaron Zhang, Διευθύνων Σύμβουλος της TCL Communication. «Φέτος, οι TCL κινητές συσκευές καταδεικνύουν την έμφαση που δίνουμε στην ενίσχυση του οικοσυστήματος της TCL,καθιστώντας τη συνδεσιμότητα 5G πιο προσιτή στους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, χωρίς να διακυβεύονται τα premium χαρακτηριστικά και ο κορυφαίος σχεδιασμός της TCL.”
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σειρά 20 διαθέτει τις τελευταίες οθόνεςTCL και την επόμενη γενιά NXTVISION, την αποκλειστική προηγμένη βελτιστοποίηση οθόνης και τεχνολογία κάμερας. Η τεχνολογία NXTVISION 2.0 παρέχει στους χρήστες βελτιώσεις στην εμπειρία προβολής βίντεο και εικόνας-που ξεκίνησε πέρυσι με τη Σειρά 10- συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης μετατροπής  SDR σε HDR, της βελτιωμένης διαβάθμισης των χρωμάτων, αλλά και περισσότερων χαρακτηριστικών ασφάλειας των ματιών του χρήστη. Επιλεγμένες συσκευές της Σειράς 20 θα περιλαμβάνουν, επίσης, ένα αποκλειστικό chipset οθόνης επόμενης γενιάς σε συνδυασμό με λογισμικό AI για να επιτρέπουν προσαρμόσιμες λειτουργίες οθόνης, λιγότερα τυχαία «αγγίγματα» στην οθόνη, καθώς και τη νέα τεχνολογία οπτικής βελτίωσης AI της TCL. Η τεχνολογία οπτικής βελτίωσης AI είναι ένας αλγόριθμος που ανιχνεύει έξυπνα τον φωτισμό του περιβάλλοντος και διακρίνει διαφορετικές οπτικές, εξασφαλίζοντας έτσι την αυτόματη ενίσχυση της φωτεινότητας, την ακρίβεια των χρωμάτων, την ευκρίνεια και την αντίθεση.
 

TCL 20 5G: Ισχυρή απόδοση 5G με εντυπωσιακά γραφικά

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το TCL 20 5G, το οποίο διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη FHD+ Dotch 6,67 ιντσών, έχει σχεδιαστεί για εκείνους που αναζητούν ισχυρή απόδοση 5G μαζί με μια βελτιωμένη εμπειρία οθόνης και video streaming. Εξοπλισμένο με  τεχνολογία NXTVISION, τοTCL 20 5G υποστηρίζει αναπαραγωγή βίντεο HDR10 καιstreaming, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαύσουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες στο Netflix, όποια στιγμή το επιθυμούν. Η τεχνολογία NXTVISION διαθέτει επίσης ένα εργαλείο μετατροπής SDR-σε-HDR σε πραγματικό χρόνο για μια εξαιρετική οπτική εμπειρία, καθώς και μια αποκλειστική λειτουργία βαθμονόμησης της οθόνης που βελτιώνει περαιτέρω την ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων. 
 

Οι δυνατότητες  5G του κινητού τηλεφώνου τροφοδοτούνται από ένα 8 nm οκταπύρηνο Snapdragon™ 690 5G chipset. Αυτές οι τεχνολογίες έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη ανεξάρτητα από τις εφαρμογές, τα παιχνίδια ή τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται. Η διαχείριση ισχύος τουTCL 20 5G βελτιστοποιείται με την τεχνολογία Smart 5G, η οποία αλλάζει αυτόματα μεταξύ ζωνών 4Gκαι 5Gμε βάση τη χρήση δεδομένων για να βοηθήσει την μεγιστοποίηση της διάρκειας της ενσωματωμένης μπαταρίας 4500mAh.

Για όσους θέλουν να τραβήξουν εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο, το TCL 20 5G διαθέτει επίσης  AI τριπλή κύρια κάμερα με τεχνολογίες που βελτιώνουν την αυτόματη εστίαση και τη σταθεροποίηση βίντεο, μαζί με εκπληκτικές λήψεις σε χαμηλό φωτισμό. Η κύρια κάμερα των 48 megapixel αποτυπώνει φωτογραφίες με απόλυτη λεπτομέρεια και χρησιμοποιεί την αυτόματη εστίαση PDAF για  τη λήψη καθαρών και αξιόπιστων φωτογραφιών κάθε φορά. Το TCL 20 5G διατίθεται σε Mist Gray και Placid Blue και κυκλοφορεί τώρα στην Ιταλία στα 299 ευρώ. Θα κυκλοφορήσει και σε πολλές άλλες χώρες τον επόμενο μήνα.
 

TCL 20 SE: Μεγιστοποιημένη απόδοση Πολυμέσων με NXTVISION

 

Το καινούριο προσιτό TCL 20 SE προσφέρει όλες τις δυνατότητες που σχετίζονται με ένα προηγμένο smartphone, μαζί με ένα κορυφαίο σύστημα ψυχαγωγίας βίντεο για όσους θέλουν να απολαμβάνουν μια ποιοτική οπτικοακουστική εμπειρία εν κινήσει.
 

Η εκπληκτική απόδοση βίντεο παρέχεται μέσω της οθόνης V notch 6.82 ιντσών, με αναλογία οθόνης/σώματος  90% για μεγιστοποιημένη εμπειρία προβολής, καθώς και αναλογία 20.5:9  που προσφέρει ευρεία, κινηματογραφική απόδοση προβολής παρά τη λεπτή σχεδίαση. Για να εκμεταλλευτείτε περαιτέρω τη μεγάλη αυτή οθόνη, το TCL 20 SE διαθέτει ένα Παράθυρο Smart Floating, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται στο διαδίκτυο ή να απαντούν σε μηνύματα ενώ παρακολουθούν βίντεο. Η λειτουργία  ενεργοποιείται σύροντας προς τη δεξιά ή την αριστερή γωνία και μπορεί να προσαρμοστεί σε μέγεθος ή να μετακινηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης.

Όπως το TCL 20 5G, το TCL 20 SE προσφέρει εξαιρετική αναπαραγωγή βίντεο μέσω της τεχνολογίας SDR-σε-HDR. Χάρη στην τεχνολογία NXTVISION, το χρώμα ,η αντίθεση και η ευκρίνεια βελτιώνονται, ενώ απολαμβάνετε βίντεο σε πραγματικό χρόνο. Η σχεδίαση διπλού ηχείου του smartphone βελτιώνει, επίσης, την εμπειρία ήχου- ενώ είναι συμβατή, με πιστοποίηση, με Hi-Res Audio. Για να υποστηρίξει όλες αυτές τις δυνατότητες, το TCL 20 SE διαθέτει ένα οκταπύρηνο chipset Qualcomm και μπαταρία 5,000mAh. Διαθέτει και τη δυνατότητα αντίστροφης φόρτισης On-The-Go, καθιστώντας δυνατή την φόρτιση της μπαταρίας μιας συσκευής φίλου ή ενός μικρότερου gadget.
 

Ενώ η απόλυτη ψυχαγωγία και η ισχύς βίντεο είναι τα θεμέλια του TCL 20 SE, η τετραπλή κύρια κάμερα της συσκευής διαθέτει λειτουργίες Al για πορτραίτα με ζωντανά χρώματα, καθώς και βελτιώσεις στο περιβάλλον της φωτογραφίας, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να εντοπίζουν αυτόματα το κεντρικό θέμα της λήψης και να προσαρμόζουν ανάλογα το φόντο για ένα άψογο αποτέλεσμα. Επιπλέον, το νέο AI Object Eraser είναι ικανό να αφαιρέσει από το φόντο ανθρώπους ή ανεπιθύμητα αντικείμενα.
 

Το TCL 20 SE θα είναι διαθέσιμο αυτόν τον μήνα σε πολλές χώρες σε Nuit Black και Aurora Green στα 149 ευρώ.

Τις επόμενες εβδομάδες, η Σειρά TCL 20 θα εμπλουτιστεί με τουλάχιστον τρία επιπλέον μοντέλα, μεταξύ αυτών και ένα ακόμη 5G smartphone. Ενισχύοντας το ολοκληρωμένο οικοσύστημα, οι νέες συσκευές θα αποτελούνται από οθόνεςTCL, οπτική τεχνολογία NXTVISION, βελτιωμένη απόδοση και ποιότητα απεικόνισης. ΗTCL θα επισημοποιήσει την κυκλοφορία αυτών των μοντέλων και θα μοιραστεί περισσότερες  πληροφορίες εντός του πρώτου τριμήνου του 2020.
 

Συνεργασία πολλαπλών οθονών TCL

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του ολοκληρωμένου οικοσυστήματος της TCL είναι η συνεργασία πολλαπλών οθονών μεταξύ επιλεγμένων smartphone, tablet, τηλεοράσεων και υπολογιστών της Σειράς 20, όπως παρουσιάστηκε στη CES 2021. Μέσω απλών ασύρματων συνδέσεων, όπως Bluetooth, Wi-Fi ή NFC, η TCL καθιστά δυνατή την απρόσκοπτη μεταφορά αρχείων και πολυμέσων από τη μια συσκευή στην άλλη. Συνδέστε την οθόνη του κινητού σας με αυτή του υπολογιστή, για γρήγορο και εύκολο multi-tasking και κάντε μετάδοση περιεχομένου από την οθόνη του smartphone σε μεγαλύτερες οθόνες, όπως tablet και τηλεοράσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα φέτος.
 

Για να μάθετε περισσότερα για τις συσκευές TCL, συμπεριλαμβανομένης της Σειράς TCL 20, επισκεφθείτε τη διεύθυνση  http://www.tcl.com/global/en.html

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης