Η OnePlus, η παγκόσμια μάρκα τεχνολογίας, παρουσίασε σήμερα δύο νέα smartphones στη σειρά προϊόντων OnePlus Nord – τα OnePlus Nord N10 5G και OnePlus Nord N100 – επεκτείνοντας την εμπειρία Premium Smartphone της εταιρείας σε περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η σειρά OnePlus Nord N βασίζεται σε χρόνια καινοτομιών της OnePlus, προσφέροντας την ίδια γρήγορη και ομαλή εμπειρία χρήστη, για την οποία είναι γνωστή η OnePlus, σε πιο προσιτά επίπεδα τιμών για OnePlus smartphones.

Η νέα σειρά OnePlus Nord N προσφέρει εντυπωσιακές εμπειρίες θέασης, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, προηγμένο set-up πολλαπλών καμερών και λογισμικό κορυφαίου επιπέδου με OxygenOS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Pete Lau, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της OnePlus, δήλωσε: «Η αποστολή της OnePlus να μοιραστεί καλύτερη τεχνολογία με τον κόσμο σημαίνει ότι προσπαθούμε να κάνουμε την τεχνολογία αιχμής πιο προσβάσιμη σε ένα ευρύτερο φάσμα χρηστών. Η σειρά OnePlus Nord N αντιπροσωπεύει το επόμενο βήμα στη στρατηγική μας να επεκτείνουμε την προσφορά smartphone σε περισσότερα επίπεδα τιμών. Τώρα ακόμη περισσότεροι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν μια απρόσκοπτη εμπειρία, χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα».

Ο Tuomas Lampen, Επικεφαλής Στρατηγικής της OnePlus Europe, δήλωσε: «Από την κυκλοφορία του πρώτου προϊόντος OnePlus Nord στην Ευρώπη και την Ινδία, η κοινότητά μας έχει καταστήσει σαφές ότι είναι ενθουσιασμένοι για την προοπτική ακόμη πιο προσιτών συσκευών OnePlus, επειδή ξέρουν ότι ποτέ δεν Εφησυχαζόμαστε. Η κυκλοφορία του OnePlus Nord N10 5G και του OnePlus Nord N100 είναι μια ακόμη κίνηση που φέρνει αυτή την ίδια εμπειρία σε ακόμη περισσότερους χρήστες, ξεκινώντας από την Ευρώπη. Θα συνεχίσουμε να προσαρμόζουμε το χαρτοφυλάκιό μας για να προσφέρουμε κορυφαίες εμπειρίες σε ευρύτερη κλίμακα για την κοινότητά μας».
 

OnePlus Nord N10 5G: Η πιο προσιτή premium εμπειρία 5G

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το OnePlus Nord N10 5G φέρνει τη δύναμη του 5G σε περισσότερους καταναλωτές με μία ομαλή οθόνη 90Hz, Warp Charge και προηγμένη απόδοση τετραπλής κάμερας. Η γρήγορη απόδοση του OnePlus Nord N10 5G τροφοδοτείται από 6 GB μνήμης RAM με 128 GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου έως και 512 GB για αποθήκευση όλων των αγαπημένων σας εφαρμογών, παιχνιδιών, ταινιών και τραγουδιών.

Το OnePlus Nord N10 5G προσφέρει γρήγορη και ομαλή εμπειρία θέασης, με την υπογραφή της OnePlus, με την όμορφη οθόνη FHD+ 6,49 ιντσών και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Είτε παίζετε παιχνίδια είτε παρακολουθείτε βίντεο, η ομαλή οθόνη και τα δύνατα διπλά ηχεία προσφέρουν μια συναρπαστική στερεοφωνική εμπειρία. Το Warp Charge της OnePlus είναι μια από τις κορυφαίες τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης στον κλάδο, τώρα διαθέσιμο για τους χρήστες OnePlus Nord N10 5G. Η συσκευή υποστηρίζει Warp Charge 30T με μπαταρία 4300mAh, πράγμα που σημαίνει λιγότερο χρόνο φόρτισης μέσα, περισσότερο χρόνο έξω.
 

Το 5G αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα smartphone τους. Το OnePlus Nord N10 5G στοχεύει να κάνει αυτή τη συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς προσβάσιμη σε περισσότερους χρήστες με το chipset Qualcomm® Snapdragon™ 690, τροφοδοτούμενο από έναν Octa-core CPU.

Το πανίσχυρο σύστημα κύριας τετραπλής κάμερας στο OnePlus Nord N10 5G σάς επιτρέπει να καταγράψετε τον κόσμο γύρω σας με εκπληκτική λεπτομέρεια. Έρχεται με έναν κύριο φακό 64 MP και εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 119 μοιρών, μαζί με αποκλειστικούς macro και monochrome φακούς. Η συσκευή διαθέτει μπροστινή κάμερα 16 MP για selfies ή βιντεοκλήσεις.
 

OnePlus Nord N100: Μεγάλη διασκέδαση με τιμή που ταιριάζει σε όλους

Σχεδιασμένο για χρήστες που θα ήθελαν να απολαύσουν την καλύτερη εμπειρία smartphone σε καθημερινή χρήση, το OnePlus Nord N100 διαθέτει μεγάλη οθόνη, μεγάλη μπαταρία και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο σε προσιτή τιμή. Διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη 6,52 ιντσών με διπλά στερεοφωνικά ηχεία. Για μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, το OnePlus Nord N100 τροφοδοτείται από μπαταρία 5000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W.

Σε ό,τι αφορά στην απόδοση, το OnePlus Nord N100 διαθέτει μνήμη RAM 4 GB με αποθηκευτικό χώρο 64 GB, «τρέχει» με chipset Qualcomm® Snapdragon™ 460 και Octa-core CPU. Η επεκτάσιμη μνήμη είναι προαιρετική, μέσω της υποδοχής κάρτας MicroSD. Το Nord N100 διαθέτει κύρια κάμερα 13 MP, έναν bokeh φακό που βοηθά στη λήψη φωτογραφιών portrait και έναν macro φακό για μια δυναμική εμπειρία φωτογράφισης.
 

Τόσο το OnePlus Nord N10 5G όσο και το OnePlus Nord N100 έρχονται με προεγκατεστημένο το OxygenOS 10.5 για μια γρήγορη και ομαλή software εμπειρία, κορυφαίου επιπέδου. Το OxygenOS προσφέρει λειτουργίες όπως Dark Mode, Zen Mode και ένα πλήρες σύνολο customized επιλογών που επιτρέπουν στους χρήστες να αλλάζουν τα πάντα, από σχήματα εικονιδίων έως κινούμενα σχέδια δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σχεδιασμένο να είναι εξαιρετικά γρήγορο και ομαλό, το OxygenOS έχει σχεδόν 300 ισχυρές βελτιστοποιήσεις λογισμικού για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία smartphone.
 

Τιμή και διαθεσιμότητα

Τα OnePlus Nord N10 5G και OnePlus Nord N100 έρχονται στην Ευρώπη και η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης για την Ελληνική αγορά είναι 359 Ευρώ και 199 Ευρώ αντίστοιχα.

Τα επίσημα κανάλια διανομής για Ελλάδα θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης