Τι ζητάς από ένα κινητό; Επιδόσεις, στιλ, φωτογραφικές δυνατότητες… Η καθημερινότητα μπορεί να γίνει πολύ απαιτητική και ταυτόχρονα αυξάνονται και οι απαιτήσεις που έχεις από τη συσκευή που χρησιμοποιείς όλη μέρα. Συνεπώς, ψάχνεις το καλύτερο. Ένα gadget στο οποίο μπορείς να βασιστείς και ξέρεις ότι δεν θα σε απογοητεύσει.
 

Εδώ έρχεται η HUAWEI. Μερικά από τα καλύτερα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια σου τα τελευταία χρόνια σίγουρα ήταν της HUAWEI. Θα έχεις ήδη αναγνωρίσει τη τεχνολογική υπεροχή, τις καταπληκτικές φωτογραφικές δυνατότητες, την τρομερή αυτονομία και τόσα άλλα. Αν σου έχουν λείψει αυτά, τότε ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τα καινούργια κινητά της HUAWEI!
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H σειρά HUAWEI P μας έχει καταπλήξει στο παρελθόν με αυτά που έχει καταφέρει στον τομέα της φωτογραφίας, αλλά όχι μόνο. Τα κινητά της σειράς “P” είναι οι ναυαρχίδες της εταιρείας. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ενσωματώνουν όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά που μπορεί να βρει κανείς σε ένα κινητό, αλλά είναι αυτά τα smartphones που κάνουν τα άλματα και ηγούνται στον τομέα της φωτογραφίας. Με κάθε νέο μοντέλο φέρνουν επανάσταση, καθώς επαναπροσδιορίζουν το τι είναι εφικτό να αποδώσει φωτογραφικά ένα κινητό.

HUAWEI P50 Pro
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νεότερο κινητό της HUAWEI, που έρχεται και πάλι να σπρώξει τα όρια της φωτογραφίας στα smartphones, είναι το P50 Pro.
 

 

Η πρωτοπορία συνεχίζει να είναι συνυφασμένη με το DNA της σειράς HUAWEI P και αυτό είναι ξεκάθαρο και στο HUAWEI P50 Pro. Διαθέτει την πρώτη Dual-Matrix κάμερα, η οποία λειτουργεί με Super Main κάμερα, RGB και μονόχρωμους φακούς, αλλά και αισθητήρα multi-spectrum. H αποτύπωση της λεπτομέρειας συναρπάζει χάρη στις τεχνολογίες True-Chroma Shot, XD Fusion Pr με νέο σύστημα Super Colour Filter, True Chroma Engine και Super HDR. Όλες αυτές οι τεχνολογίες δουλεύουν μαζί για να φέρουν την καλύτερη δυνατή απόδοση, όσο πιο κοντά σε αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
 

Μπορεί να θέλεις να απαθανατίσεις μια χαρούμενη στιγμή σε ένα μέρος με χαμηλό φωτισμό. Σίγουρα θα θέλεις η φωτογραφία σου να έχει όλες τις λεπτομέρειες. Είτε είσαι σε κάποιο κλαμπ, είτε σε ρομαντικό δείπνο, το P50 Pro μπορεί με τη μέγιστη αντίθεση (Super HDR) να αποδώσει τόσο τη λεπτομέρεια στα φωτεινά σημεία, όσο και στα σκοτεινά.

 

Το ζουμ φυσικά είναι εξίσου σημαντικό και για ακόμη μια φορά η HUAWEI δίνει τη βέλτιστη εμπειρία στη φωτογράφιση μακρινών αντικειμένων. Σκέψου στις διακοπές σου, εκεί που χαλαρώνεις στην παραλία να σου τραβήξει κάτι το βλέμμα προς τη θάλασσα. Με το καταπληκτικό ζουμ 100x μπορείς όχι μόνο να διακρίνεις ακριβώς τι βλέπεις, αλλά και να το φωτογραφίσεις με τη σταθερότητα που προσφέρουν τα HUAWEI XD Optics.
 

Φυσικά, η αυτονομία του P50 Pro είναι ιδανική αφού διαθέτει τεράστια μπαταρία και φορτίζει τάχιστα στα 66W, αλλά φορτίζει και ασύρματα. Η εμπειρία χρήσης είναι η βέλτιστη με καταπληκτική κυρτή οθόνη που μπορεί να απεικονίσει το 100% του χρωματικού φάσματος P3 και μέχρι 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα, ενώ ο ρυθμός ανανέωσης έως και 120 Hz δίνει πραγματικά ομαλή κίνηση. Τα διπλά stereo ηχεία δίνουν μια απαράμιλλη εμπειρία θέασης πολυμέσων, είτε βλέπεις τις ταινίες και τις σειρές σου, είτε το δικό σου υλικό!

Βρες το HUAWEI P50 Pro, πατώντας εδώ.
 

HUAWEI P50 Pocket
 

Αν θέλεις να εστιάσεις στο στιλ και την χρηστικότητα, αξίζει να δεις το νέο αναδιπλούμενο κινητό της εταιρείας, το HUAWEI P50 Pocket. Η HUAWEI δίνει επιπλέον επιλογές στον χρήστη με το νέο, εντυπωσιακό foldable, το οποίο συναρπάζει τόσο με το στιλ, όσο και με τις τεχνικές του δυνατότητες.

Ο εντυπωσιακός μηχανισμός αναδίπλωσης προσφέρει συμμετρία με εξαιρετική ανθεκτικότητα, χάρη στο Multi-Dimensional Hinge και όταν ξεδιπλώνει, έχουμε μια εντελώς επίπεδη οθόνη OLED 6,9 ιντσών, με λόγο διάστασης 21:9 και 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα.
 

Σε πρακτικό επίπεδο, η αναδιπλούμενη φύση του επιτρέπει εύκολη αποθήκευση, καθώς χωρά σε κάθε τσέπη, αφού έχει πάχος μόλις 15,2 mm όταν είναι διπλωμένο και παράλληλα διαθέτει και δεύτερη οθόνη στο εξωτερικό μέρος! Μπορείς εύκολα ενώ είσαι στο μετρό ή στο αυτοκίνητο ή για τρέξιμο, να δεις και να διαχειριστείς τις ειδοποιήσεις σου, να ελέγξεις το ημερολόγιο ή τη μουσικλή σου ή ακόμη και να βγάλεις φωτογραφίες. Όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεται καν να το ξεδιπλώσεις!

 

Φυσικά, το κινητό ανήκει στη σειρά “P”, άρα δεν θα μπορούσε να μην βγάζει και καταπληκτικές φωτογραφίες, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, όπως οι επιδόσεις και η αυτονομία είναι κορυφαίου επιπέδου, όπως θα περίμενες από το νέο flagship της HUAWEI.

Βρες το HUAWEI P50 Pocket, πατώντας εδώ.

 

HUAWEI nova 9 SE

Αν ψάχνεις κάτι άλλο, τότε μπορείς να τσεκάρεις το HUAWEI nova 9 SE, το νέο κινητό της σειράς nova, που έρχεται σε πιο προσιτή τιμή, χωρίς να θυσιάζει τα flagship χαρακτηριστικά.
 

Με ειδικά χαρακτηριστικά για vloggers, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, όπως τη λειτουργία Continuous Front/Rear Recording, μπορείς σε ένα βίντεο να εναλλάσσεσαι απρόσκοπτα από την εμπρόσθια στην πίσω κάμερα. Επίσης, χάρη στη λειτουργία Dual-View, μπορείς να το κάνεις αυτό λαμβάνοντας δύο βίντεο από μπρος και πίσω ταυτόχρονα!
 

Τα δημιουργικά βίντεο μπορείς έπειτα να τα μοντάρεις πανεύκολα, γρήγορα και κυρίως με διασκεδαστικό τρόπο με το Petal Clip, την εφαρμογή που θα σου λύσει τα χέρια και θα σου επιτρέψει να φτιάξεις τα βίντεο που πάντα ονειρευόσουν.
 

 

Φυσικά και πάλι, όλες αυτές οι λειτουργίες υποστηρίζονται από την καταπληκτική αυτονομία που δίνει η πανίσχυρη μπαταρία, η τάχιστη φόρτιση που φτάνει σε ποσοστό 60% μόλις μέσα σε 15 λεπτά, αλλά και οι εξαιρετικές επιδόσεις. Ο πανέμορφος σχεδιασμός και η οθόνη των 6,78 ιντσών με τα ζωηρά χρώματα θα σε γεμίσουν όρεξη για νέα βίντεο!

Βρες το HUAWEI nova 9 SE, πατώντας εδώ.
 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links:
Facebook: HuaweimobileGR, Instagram: huaweimobilegr και HUAWEI  Community.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης