Οι χρήστες smartphone θέλουν πάντα το καλύτερο τηλέφωνο που θα μπορούσαν να έχουν, όμως πληρώνοντας το αντίτιμο που μπορεί να σηκώσει η τσέπη τους. Κοινώς, δεν είναι όλα τα τηλέφωνα για όλους.

Αρκετές εταιρείες έχουν αντιληφθεί αυτήν την τάση και προσφέρουν στους καταναλωτές ισχύ “ναυαρχίδας”, που σημαίνει τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, σε όσο το δυνατόν πιο προσιτή τιμή. H OnePlus είχε εδώ και καιρό τον ρόλο του “flagship killer”, όμως πρόσφατα είδαμε κι άλλες εταιρείες να προσφέρουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά σε τιμές που δεν περιμέναμε: τα απόλυτα value for money δηλαδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακάτω θα βρείτε 5 smartphones, τα οποία διεκδικούν τον τίτλο του κινητού με το καλύτερο value for money για το 2019.

Honor View 20


H νέα ναυαρχίδα της Honor αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω για την εταιρεία με τον κορυφαίο Kirin 980 επεξεργαστή του, την τεράστια μπαταρία του και την κάμερα των 48MP. Κι όλα αυτά… κοντά στα 600 ευρώ.

Xiaomi Mi Mix 3


Το αναμενόμενο κινητό της Xiaomi θα φέρει ακόμη καλύτερα χαρακτηριστικά από τους προκατόχους του, με τον Snapdragon 845, απίστευτη οθόνη από άκρη σε άκρη, ασύρματο φορτιστή, θήκη και άλλα αξεσουάρ εντός του πακέτου και συνολικά τρομερή αξία για τα χρήματά σας. Λέγεται ότι η τιμή του θα φτάσει τα 600 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Xiaomi Pocophone F1


Μπορείτε να το βρείτε από 287 ευρώ περίπου αυτήν τη στιγμή. Και έχει Snapdragon 845… Και εξαιρετική κατανάλωση.

Nokia 8.1


Το καλύτερο vfm κινητό της Nokia έρχεται με απαράμιλλο στιλ, πεντακάθαρο Android One λογισμικό και πολύ καλές επιδόσεις μπαταρίας. Όλα αυτά στα 400 ευρώ περίπου.

OnePlus 6T


Φυσικά, η εταιρεία που πρώτη μπήκε στο “κίνημα” των φθηνότερων flagships δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Μπορεί να μας χαλάει που έχει αυξήσει ελαφρώς τις τιμές της, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του OP6T. Στα 549 ευρώ με Snapdragon 845 και εξαιρετικό σχεδιασμό.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης