Παύλος Κρούστης

Μπορεί στην αγορά να κυριαρχούν οι ναυαρχίδες των εταιρειών όπως είναι το νέο Huawei P9, το «αρθρωτό» LG G5, το Samsung Galaxy S7 και S7 Edge, το SONY Xperia X και άλλα, τα οποία όλοι θα θέλαμε να έχουμε, όμως δεν είναι για… όλες τις τσέπες. Ευτυχώς, οι εταιρείες διαθέτουν εξαιρετικές συσκευές και στις φθηνότερες κατηγορίες τους, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι πλέον στην κατηγορία των «200€ περίπου» (budget) μπορείτε να βρείτε δελεαστικές προτάσεις και smartphones με όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιοτικά panels, πανέμορφα design και κάμερες για εκπληκτικές φωτογραφίες… Όλα αυτά μπορείτε να τα έχετε ακόμα και αν διαθέτετε περιορισμένο budget. Εμείς βρήκαμε τέσσερα smartphones, τα οποία θεωρούμε ότι δίνουν πολύ καλή αξία στα χρήματά σας. Μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.

Για να δείτε όλες τις προσφορές της Vodafone, πατήστε ΕΔΩ.

Οι προτάσεις μας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Sony Xperia M4 Aqua

To M4 αποτελεί μια μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το M2, ενώ μεγάλο ατού είναι η αδιάβροχη κατασκευή (IP68). Διαθέτει κάμερες των 13MP και 5MP, ενώ η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει μέχρι και δύο ημέρες, που το τοποθετεί αυτόματα στην κορυφή της κατηγορίας του. Η οθόνη του είναι 5 ιντσών και ανάλυσης 720×1280. Αν θέλετε κινητό SONY, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και να μη φοβάστε αν πέσει νερό στο κινητό σας, τότε το Xperia M4 είναι για εσάς. Μπορεί να είναι το πιο ακριβό από τις προτάσεις μας, αλλά νομίζουμε αξίζει αυτήν τη διαφορά στην τιμή.

  • LG K8

Το LG K8 αποτελεί την budget πρόταση της LG, καθώς θα το βρείτε αρκετά κάτω από 200€. Διαθέτει το πολύ εύχρηστο μενού, που βλέπουμε στις LG συσκευές, ενώ έρχεται με Android Marshmallow (6.0). Η κάμερες είναι 8MP και 5MP, ενώ πέρα από την τιμή, το σημαντικότερο προτέρημα του K8 είναι η εκπληκτική του οθόνη στις 5 ίντσες και 720p.

  • Vodafone Smart Ultra 6

Το Vodafone Smart Ultra 6 αποτελεί επίσης εξαιρετική αγορά, με πολύ καλό συντελεστή value for money. Το smartphone μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Vodafone σε εξαιρετική τιμή για τα χαρακτηριστικά του. Αν ψάχνετε για κάποιο τηλέφωνο με πολύ καλή μπαταρία, ευκρίνεια στην οθόνη (5,5 ιντσών) και πιστότητα στις φωτογραφίες, τότε δε χρειάζεται να κοιτάξετε αλλού.

  • Huawei P8 Lite

To Huawei P8 Lite είναι ένα τηλέφωνο με πολύ όμορφο design, που το μεταλλικό πλαίσιο δίνει μια ανώτερη αισθητική, ειδικότερα αν το συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα αυτής της κατηγορίας, τα οποία τείνουν να είναι πλαστικά μόνο. Στα προτερήματα είναι τα 2GB μνήμης, που μπορούν να αντεπεξέλθουν στο “βάρος” των εφαρμογών, ενώ η οθόνη και οι κάμερες φτιάχνουν ένα αξιέπαινο σύνολο για τα χρήματά του. Επιπρόσθετα υπάρχει και έκδοση με Dual-SIM slot.

Για να δείτε όλες τις προσφορές της Vodafone, πατήστε ΕΔΩ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης