Σε μια καινοτόμα στρατηγική συνεργασία προχώρησε η Honor Greece με την Battlenet, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα Gaming Station στην Ελλάδα. H Honor Greece δημιουργεί Honor Corners και τοποθετεί τα προϊόντα της στα flagship καταστήματα της Battlenet, της μεγαλύτερης αλυσίδας Gaming Stations σε όλη την Ελλάδα. Τα Battlenet απαριθμούν περισσότερα από 36 καταστήματα σε 17 πόλεις και πάνω από 396.000 εγγεγραμμένα μέλη και είναι η πρώτη εταιρία gaming που αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της μέσα από το ευρύ δίκτυο της.

Η συνεργασία των δύο εταιριών προβλέπει μια σειρά από κοινές δράσεις και events εντός και εκτός των φυσικών καταστημάτων της Battlenet. Ταυτόχρονα η Honor θα έχει δυναμική παρουσία σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας με branding μέσα στο χώρο των Battlenet.
«Πιστεύουμε πολύ και επενδύουμε στην συγκεκριμένη συνεργασία με τα Battlenet , είναι η πρώτη φορά στην Ελληνική Αγορά που εταιρία που ανήκει στον χώρο των smartphones προχωρά στην δημιουργία dedicated corners εκτός των παραδοσιακών σημείων και παρέχει στους καταναλωτές την πιο ολοκληρωμένη touch n try εμπειρία. Οι καταναλωτές μας θα μπορούν να γνωρίζουν και να δοκιμάζουν τα προϊόντα μας μέσα στο περιβάλλον που έχουν επιλέξει να περάσουν το χρόνο τους και νιώθουν οικεία! » δηλώνει ο Δημήτρης Ρίζογλου, διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Honor για Ελλάδα και Κύπρο.
«Οι συσκευές της HONOR αποτελούν τη Νο.1 επιλογή των καταναλωτών που επιζητούν κορυφαία αισθητική, υψηλές επιδόσεις και προσιτή τιμή. Η καινοτομία , ποιότητα και σταθερότητα αποτελούν τα βασικά κριτήρια για την επιλογή του τεχνολογικού εξοπλισμού των καταστημάτων μας. Με τα ίδια κριτήρια επιλέγουμε και το συνεργάτη μας στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Με τεχνολογίες όπως το GPU TURBO, τις οθόνες Full View αλλά και τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης τα κινητά HONOR ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό!

Για πάνω από δύο δεκαετίες, εκατοντάδες χιλιάδες μέλη της αλυσίδας καταστημάτων μας εμπιστεύονται την Battlenet για να λάβουν κορυφαίες υπηρεσίες gaming.» δηλώνει ο Ευάγγελος Ζαμαντζάς, διευθυντής Διεθνών Πωλήσεων και Στρατηγικών Συνεργασιών της Battlenet Gaming Stations.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης