Η premium αλυσίδα γυμναστηρίων ALTERLIFE και τα νεανικά HONOR Smartphones ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία γεμάτη ενέργεια και πολλές εκπλήξεις!

Η συγκεκριμένη συνεργασία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά σημαντικών, καινοτόμων και νεανικών  συνεργιών για την HONOR με τα κορυφαία brands της αγοράς. Η αλυσίδα γυμναστηρίων ALTERLIFE απαριθμεί πάνω από 25 γυμναστήρια σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέσα από μια καινοτόμα προσέγγιση των υπηρεσιών της η ALTERLIFE αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη στο κομμάτι του Fitness & Wellbeing  για την HONOR, μιας και μόνον η ALTERLIFE γνωρίζει το FITNESS EXCELLENCE.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα flagship καταστήματα και σε βιτρίνες της αλυσίδας θα τοποθετηθούν τα HONOR Corners στα οποία τα μέλη του ALTERLIFE θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν τόσο την νέα σειρά wearable όσο και τα νεανικά smartphones της εταιρίας.

«Για πρώτη φορά smartphone brand τολμά τόσο ιδιαίτερες συνεργασίες,  τοποθετείται και επεκτείνει την παρουσία του σε όλα εκείνα τα σημεία που οι καταναλωτές συχνάζουν, αγαπούν και επιλέγουν να περνούν το χρόνο τους»,  δηλώνει ο Δημήτρης Ρίζογλου, Διευθυντής Μάρκετινγκ της HONOR.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«ALTERLIFE σημαίνει εναλλακτική – νέα ζωή. Σηματοδοτεί την μετάβαση σε μία άλλη κατάσταση, εκεί που ο πόνος, η αδυναμία, η έλλειψη αυτοπεποίθησης, οι περιορισμοί που σε κρατούν μακριά από τα όνειρά σου δεν υπάρχουν πιά. Στην ALTERLIFE αλλάζεις φιλοσοφία, προτεραιότητες, στάση απέναντι στο σώμα & τον εαυτό σου, απέναντι στη ζωή. Αποστολή των γυμναστρίων ALTERLIFE είναι να ενσωματώσουν την καθημερινότητα των ανθρώπων στην σωματική άσκηση και τα ευεργετικά της οφέλη, μεγιστοποιώντας έτσι το ποσοστό όσων ασχολούνται συνειδητά με οποιαδήποτε μορφή γυμναστικής! Σε μια νέα συνεργασία με την κορυφαία εταιρία HONOR, μόνο καινοτόμες συνέργειες θα δούμε και στόχο πάντα την βέλτιστη fitness excellence εμπειρία των μελών μας.», δηλώνει ο Δημήτρης Κουκουφλής CEO της ALTERLIFE.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης