Το έγκυρο εξειδικευμένο site PhoneArena διεξήγαγε δοκιμές για την αυτονομία του νέου XZ3 μοντέλου της Xperia σειράς της Sony και τα αποτελέσματα δεν ήταν πολύ θετικά.

Το νέο Xperia XZ3 είναι ίσως το καλύτερο τηλέφωνο της Sony ως τώρα. Διαθέτει την πρώτη OLED οθόνη για τη σειρά, η οποία είναι εξαιρετική, διαθέτει καμπύλες και όμορφο σχεδιασμό με πολύ καλές επιδόσεις γενικά.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Sony Xperia XZ3, πατώντας εδώ.

Δυστυχώς, η Sony αποφάσισε να ταιριάξει το παραπάνω πακέτο με μια μπαταρία χωρητικότητας 3,300 mAh, μικρότερη από το μέσο όρο των ναυαρχίδων αντίστοιχων μεγεθών που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή και υπήρχαν ανησυχίες για αυτό. Δυστυχώς, δικαιολογημένα τελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το PhoneArena δοκίμασε την αυτονομία της συσκευής, η οποία έρχεται τελευταία από όλα τα 2018 flagships και φτάνει τις 6 ώρες και 5 λεπτά, με τον μέσο όρο για τα flaghsip μοντέλα του 2018 να είναι οι 8 ώρες.
Σύμφωνα με τις δοκιμές του PhoneArena, το Note 9 συγκριτικά με την μπαταρία των 4000 mAh κρατά περίπου 9 ώρες, περίπου 50% παραπάνω από το XZ3 και άλλες συσκευές είχαν αρκετά υψηλότερες βαθμολογίες.

Δυστυχώς, ο συνδυασμός της μικρής μπαταρίας και της Quad HD 6-ιντσης οθόνης δεν είναι πολύ καλή ιδέα. Έτσι δύσκολα βγάζει μια ημέρα χρήσης.

Ευτυχώς, το XZ3 υποστηρίζει fast charging και ασύρματη φόρτιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης