Η HONOR, το κορυφαίο τεχνολογικό brand, ανακοίνωσε σήμερα ότι εντάχθηκε επίσημα ως μέλος στο GSMA. Με την ένταξή της στον οργανισμό, η HONOR θα συνεργαστεί με τους παγκόσμιους εταίρους της βιομηχανίας για να προωθήσει την ανάπτυξη και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών κινητής επικοινωνίας.
 

Η GSMA ενώνει περισσότερους από 750 παρόχους  με σχεδόν 400 εταιρείες στο ευρύτερο οικοσύστημα κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων κατασκευαστών συσκευών, εταιρειών λογισμικού, παρόχων εξοπλισμού και εταιρειών Διαδικτύου, καθώς και οργανώσεων σε παρακείμενους κλάδους. Η GSMA οργανώνει επίσης το MWC που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Βαρκελώνη, το Λος Άντζελες και τη Σαγκάη, καθώς και τα περιφερειακά συνέδρια Mobile 360.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κοιτώντας μπροστά, η HONOR σκοπεύει να ενισχύσει περαιτέρω τις στρατηγικές της συνεργασίες με άλλα μέλη της GSMA. Χάρη στην εμπεριστατωμένη κατανόηση των αναγκών των καταναλωτών, των ισχυρών δυνατοτήτων της έρευνας και ανάπτυξης και των μελλοντικών τεχνολογιών, θα συνεχίσει να δημιουργεί νέες ευκαιρίες για την ενδυνάμωση της βιομηχανίας, προς όφελος ολόκληρου του οικοσυστήματος.
 

Η HONOR έχει δεσμευτεί να προωθήσει τη βιομηχανία στο σύνολό της και να προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία προϊόντων για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης