Η OnePlus δημοσίευσε ένα video, στο οποίο παρουσιάζει το OnePlus 3 και το συγκρίνει με το Samsung Galaxy S7 δοκιμάζοντας το χρόνο φόρτισης για τα δύο smartphones. Μέσα σε 30 λεπτά, το OnePlus 3 καταφέρνει να φτάσει στο 64%, ενώ το Galaxy S7 φτάνει το 50% στην ίδια ώρα. Το OnePlus 3 διατηρεί το προβάδισμα μέχρι το 100% της φόρτισης της μπαταρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Στο δεύτερο γύρο του τεστ, η φόρτιση γίνεται με ενεργοποιημένες τις οθόνες, όπου το OnePlus 3 επιδεικνύει το Dash Charge έναντι του Adaptive Fast Charging του S7. Μέσα σε 30 λεπτά, το OnePlus 3 φτάνει το 67%, ενώ το S7 μόλις στο 23%, ξεκινώντας από το 5% και τα δύο.

To Adaptive Fast Charging της Samsung χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή για να φορτίσει γρήγορα την μπαταρία, κάτι το οποίο χρησιμοποιείται μόνο όταν δεν είναι ενεργοποιημένη η οθόνη του smartphone. Από την άλλη, η Dash Charge τεχνολογία του OnePlus 3 δε χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή και γι’ αυτό βλέπουμε τη διαφορά αυτή παραπάνω. Αυτό σημαίνει ότι η γρήγορη φόρτιση για το OnePlus 3 ισχύει είτε χρησιμοποιεί ο κάτοχος το τηλέφωνο, είτε όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης