Την επίσημη εμφάνισή του έκανε το Sharp Aquos 2, με bezel-less οθόνη, σχεδιασμό που θυμίζει λίγο Essential και τιμή που ξεκινά από 418 δολάρια, ενώ είναι το πρώτο smartphone που έρχεται με τον Snapdragon 630. Ένας από τους λόγους που το Sharp Aquos 2 ήταν τόσο πολυαναμενόμενο είναι η οθόνη του. Όλοι ήθελαν να δουν τι επιφυλάσσει η εταιρεία που το 2014 άρχισε να τραβάει τα περιθώρια στα άκρα με το Aquos Crystal.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Sharp Aquos 2 έρχεται bezel-less όπως όλοι περίμεναν, αλλά η εταιρεία έχει κρατήσει κάποια περιθώρια στο κάτω μέρος για το αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος. Το Sharp Aquos 2 έρχεται με οθόνη 5,5 ιντσών και δύο εκδόσεις. Η μία έκδοση έρχεται με το Snapdragon 630 SoC, RAM στα 4GB και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB και η δεύτερη έρχεται με το Snapdragon 660 για SoC, RAM στα 6GB και αποθηκευτικό χώρο στα 128GB.

Πρόκειται για το πρώτο smartphone με το Snapdragon 630, ένα 8πύρηνο τσιπ στα 14 nm. Διαθέτει τέσσερις Cortex-A53 με χρονισμό στα 2.2 GHz και τέσσερις στα 1.8 GHz. Τα γραφικά του είναι Adreno 508. Στην πίσω πλευρά βρίσκεται η διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη με αισθητήρες ανάλυσης 12MP και 8MP, ενώ η μπροστινή κάμερα που βρίσκεται στο πάνω μέρος της συσκευής στη μέση -αλά Essential- έρχεται με ανάλυση 8MP.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για λειτουργικό το Sharp Aquos 2 φορά το Android Nougat και το Smile UX για UI. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.020mAh. Θα διατίθεται σε χρώματα Crystal black, μπλε, Glazed White και Mint Green.

Το κόστος του είναι 418 δολάρια για την έκδοση με τον Snapdragon 630 και 521 δολάρια για την έκδοση με τον Snapdragon 660. Η διάθεσή του αναμένεται μέσα στον μήνα.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης