Για το Samsung Galaxy S8 έχουμε ακούσει τις περισσότερες πληροφορίες από κάθε άλλη συσκευή. Φήμες και διαρροές προσπαθούν να μας δώσουν μια εικόνα για τη μη ανακοινωμένη ναυαρχίδα της Samsung, που αναμένεται στο πρώτο τρίμηνο του 2017.

Σήμερα για πρώτη φορά βλέπουμε μια εικόνα που λέγεται ότι ανήκει στο Samsung Galaxy S8. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι η εικόνα ανήκει πράγματι στο Galaxy S8, αλλά αν ανήκει μοιάζει να είναι εντυπωσιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει αφαιρεθεί το κεντρικό κουμπί κάτω από την οθόνη, τα πλαϊνά bezel είναι σχεδόν ανύπαρκτα, ενώ τα περιθώρια στην πάνω και κάτω πλευρά της οθόνης είναι αισθητά μειωμένα. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να είναι ενσωματωμένος στην οθόνη ή να τοποθετήθηκε στην πίσω πλευρά, όπως κάνουν διάφοροι κατασκευαστές.

Ωστόσο, δεν βλέπουμε να υπάρχουν on-screen κουμπιά. Στην περίπτωση που δεχτούμε ότι η εικόνα ανήκει στο Samsung Galaxy S8, τα κουμπιά μπορεί να έχει βρει τρόπο η Samsung να τα κρύψει στο Grace UX. Ίσως να υπάρξουν διάφορες χειρονομίες για Back και App switching, ή ακόμη και να βρίσκονται τοποθετημένα στο κάτω μέρος, όπου βρίσκεται το Samsung logo. Στην οθόνη τα πάντα είναι γραμμένα στα κινέζικα, κάτι που είναι στην ίδια γραμμή με τις χθεσινές φήμες που έλεγαν ότι έχουν ξεκινήσει οι δοκιμές του S8 στην Κίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, τα κορεάτικα media επικαλούνται πηγές εκ των έσω και λένε ότι η Samsung έχει επιβεβαιώσει πως η διαθεσιμότητα του Galaxy S8 θα ξεκινήσει από 18 Απριλίου.

Προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υποθέσεις και να κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης