Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα εδώ και λίγες μέρες το πολυσυζητημένο Samsung Galaxy Note7, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει να δέχεται τα πρώτα του βασανιστήρια. Ωστόσο, από την Apple περιμένουμε το iPhone 7 αρχές του επόμενου μήνα, γι’ αυτό η σύγκριση γίνεται με το iPhone 6s.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tο PhoneBuff πήρε τα Samsung Galaxy Note7 και iPhone 6s προκειμένου να δούμε ποιο από τα δυο είναι πιο ανθεκτικό στις πτώσεις. Ανάλογο τεστ είχε γίνει και με το Samsung Galaxy S7, αλλά στην περίπτωση του Note 7 έχει προστεθεί επικάλυψη από Gorilla Glass 5, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να έχει μεγαλύτερη αντοχή στις πτώσεις από το ύψος των ώμων.

Η πρώτη πτώση έγινε με την πλάτη των δυο smartphones και το μεταλλικό iPhone 6s δεν είχε κάποιο πρόβλημα, το Note7 τα πήγε επίσης καλά μόνο που στις κάτω γωνίες έγινε αισθητή η πτώση. Όταν έπεσαν με την κάτω πλευρά, και τα δυο τα πήγαν πολύ καλά, όμως επιδεινώθηκε το πρόβλημα στις γωνίες του Note 7. Η πτώση στο πλάι πήγε πολύ καλά, αλλά η πιο σημαντική ήταν η πτώση με την οθόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν έπεσαν με την οθόνη, το Samsung Galaxy Note 7 τα πήγε καλύτερα με το Gorilla Glass 5 να κάνει καλή δουλειά, το σπάσιμο της οθόνης είναι λιγότερο εμφανές απ ότι στο iPhone 6s, ωστόσο και τα δυο smartphones ήταν λειτουργικά. Ακολούθησαν κι άλλες πτώσεις με το iPhone να παραδίδει πνεύμα στις επόμενες 5 ενώ το Samsung Galaxy Note 7 άντεξε για ακόμη 50 πτώσεις (και συνέχισε να λειτουργεί) κάτι που ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Δείτε το video:

Πηγή: techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης