O Lei Jun, CEO της Xiaomi, παρουσίασε σήμερα το Redmi Note 7, το πρώτο κινητό του sub-brand Redmi, που δεν φέρει το όνομα της Xiaomi. Το τηλέφωνο διαθέτει κάμερα 48MP με αισθητήρα ICOSELL Bright GM1 της Samsung, chipset Snapdragon 660, τεράστια οθόνη και μπαταρία και θα κοστίζει… κοντά στα 150 δολάρια.

Η οθόνη του είναι 6,3 ιντσών LCD και έχει εγκοπή σε σχήμα σταγόνας. Η ανάλυσή της ειναι Full HD+ και η Redmi (καθώς αυτή θεωρείται πλέον η brand) αναφέρει αναλογία οθόνης προς σώμα που φτάνει στο 84%. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις: 3/32GB, 4/64GB και 6/64GB, ενώ διαθέτει και θύρα microSD για την επέκταση του αποθ. χώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η βασική κάμερα είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό του νέου κινητού, στα 48MP όπως προαναφέραμε, ενώ διαθέτει ένα quad-bayer φίλτρο, για την απόδοση των 12MP φωτογραφιών (με 1.6μm pixels) και real-time HDR. Υπάρχει και δευτερεύουσα κάμερα στα 5MP, που συνδυάζει την AI για βελτιώσεις και λειτουργία πορτρέτου. H selfie είναι στα 13MP.

Η μπαταρία είναι τεράστια, στα 4,000 mAh και υποστηρίζει το Quick Charge 4 της Qualcomm. Το Redmi Note 7 έχει θύρα USB-C και στο πακέτο του βρίσκεται ο “κανονικός” φορτιστής των 5V/2A, αλλά θα διατίθεται και γρήγορος φορτιστής (9V/2A) για κάποιο μικρό ποσό επιπλέον, o οποίος θα φορτίζει τη συσκευή (0-100) σε 1 ώρα και 43 λεπτά.


Τα χρώματα στα οποία παρουσιάστηκε η συσκευη είναι τα Blue, Twilight Gold και Black με την τιμή της συσκευής να ξεκινά περίπου από τα 150 δολάρια για τη φθηνότερη εκδοχή και να φτάνει περίπου τα 210 δολάρια (€180 περίπου). Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο για την αγορά της Κίνας από τις 15 Ιανουαρίου.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης