Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των βραβείν Red Dot Design Award 2020, τα οποία θεωρούνται “Όσκαρ” στη βιομηχανία σχεδιασμού. Το Realme X2 Pro, η ναυαρχίδα του ταχύτερα αναπτυσσόμενου smartphone brand του κόσμου, είναι ο νικητής του βραβείου Red Dot: Product Design 2020. Είναι η πρώτη φορά που η Realme κερδίζει το Red Dot Design Award.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Βραβείο Design Red Dot, το οποίο ιδρύθηκε από το Γερμανικό Συμβούλιο Design, είναι διεθνώς αναγνωρισμένο παγκόσμιο βραβείο βιομηχανικού σχεδιασμού με πάνω από 60 χρόνια ιστορίας. Επιπλέον, είναι μια από της μεγαλύτερες καταξιώσεις και αποτελεί σύμβολο υψηλής ποιότητας σχεδιασμού.
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Realme X2 Pro Master Edition, το οποίο δημιουργήθηκε από τη Realme και τον παγκόσμιους φήμης αρχιτέκτονα βιομηχανικής σχεδίασης, Naoto Fukasawa, φέρνει εξαιρετικές αισθητικές εμπειρίες. Για να παρουσιάσει τα φαινομενικά απλά στοιχεία και να εκφράσει την ομορφιά της ζωής, ο διευθυντής σχεδίασης της Realme παρουσιάζει το Realme X2 Pro Master Edition (Red Brick & Concrete), το οποίο εμπνέεται από τις υφές των κοινών δομικών υλικών στη ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς χρήστες για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του και την έξοχη χειροτεχνία.

Εκτός αυτού, για να υλοποιήσει τα εξαιρετικά υψηλά πρότυπα επεξεργασίας, η Realme δημιούργησε το προσαρμοσμένο χρώμα RP και το συνδύασε με την κορυφαία τεχνολογία επίστρωσης γυαλιού. Μετά από 32 στάδια λείανσης και δοκιμής, το τελικό αποτέλεσμα αναδεικνύει την απαλότητα του γυαλιού. Χρησιμοποιεί επίσης τεχνολογία Laser PicoSure για να χαράξει αντίγραφο της υπογραφής του Naoto Fukasawa, με τη λεπτή χάραξη να έχει πλάτος μόλις 0,09 mm. Έτσι, διακρίνουμε μοναδικές λεπτομέρειες στην υπογραφή. Με εξαιρετική δεξιοτεχνία και σχεδιασμό, ένα αριστούργημα γεννιέται, το οποίο έχει λάβει το κορυφαίο βραβείο design.
 

Το Realme Master Edition που δημιουργήθηκε από την Realme και τον Naoto Fukasawa έχει ενσωματώσει το «Unconscious Design» με το “Real Design” της Realme, επιμένοντας στην ιδέα να ξεκινάει από τις λεπτομέρειες της ζωής, διατηρώντας πάντοτε ανθρωποκεντρισμό, αφαιρώντας περιττά στοιχεία και δίνοντας βάση στον σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την απλότητα. Κάθε Master Edition ενσωματώνει την ομορφιά των λεπτομερειών της ζωής. Έχοντας ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά στην βιομηχανία των smartphones, είναι σίγουρο πως πολλοί σχεδιαστές έχουν εμπνευστεί και ακολουθούν υψηλά πρότυπα σχεδιασμού.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης