Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, παρουσίασε σήμερα επίσημα το πιο ισχυρό smartphone σε entry-level, το realme C31. Όπως πάντα, η realme συνεχίζει να ασπάζεται την ιδέα του brand DARE TO LEAP, η οποία φέρνει πρωτοποριακά smartphones σε entry-level στους νέους σε όλο τον κόσμο.
 

Η Καλύτερη Απόδοση στην Κατηγορία
Τροφοδοτείται από Unisoc T612 επεξεργαστή
Εξοπλισμένο με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Unisoc T612, το realme C31 έχει σκορ 224.233 στα σημεία αναφοράς AnTuTu.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Καλύτερη Ποιότητα στην Κατηγορία
Πιστοποίηση υψηλής αξιοπιστίας TÜV Rheinland
Το realme C31 έχει την πιο ανθεκτική ποιότητα στην κατηγορία του με διπλή πιστοποίηση – TUV Smartphone Πιστοποίηση Υψηλής Αξιοπιστίας και Ποιότητας.

Την πιο κομψή σχεδίαση για Entry-Level
Σχεδιασμένο για να είναι το πιο κομψό entry-level smartphone για το 2022, το realme C31 διαθέτει δυναμική σχεδίαση με λεπτή υφή έως 8,4 χιλιοστά, που συνδυάζει οπτική εμπειρία με άνετη αίσθηση. Ως αποτέλεσμα, είναι το λεπτότερο τηλέφωνο στην κατηγορία και η δυναμική σχεδίαση υφής το κάνει να φαίνεται φουτουριστικό και μοντέρνο ώστε να αναδείξει την ξεχωριστή προσωπικότητά κάθε χρήστη. Επιπλέον, υπάρχουν δύο συναρπαστικές χρωματικές επιλογές: Light Silver και Dark Green.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξαιρετική εμπειρία με Mega μπαταρία και δαχτυλικό αποτύπωμα που τοποθετείται στο πλάι
Όσον αφορά την μπαταρία, το realme C31 συνεχίζει να παρέχει τα πλεονεκτήματα της μπαταρίας της σειράς C 5000mAh, ώστε να μπορεί να αντέξει για 45 ημέρες σε αναμονή. Επιπλέον, το realme C31 διαθέτει σε αυτή τη κατηγορία smartphone δακτυλικό αποτύπωμα τοποθετημένο στο πλάι, παρέχοντας εξαιρετικά γρήγορο ξεκλείδωμα δακτυλικού αποτυπώματος σε δευτερόλεπτα.
 

Το realme C31 θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμο στην Ελλάδα, σε όλα τα καταστήματα λιανικής και με δύο παραλλαγές αποθήκευσης: 3GB+32GB στα 149€ και 4GB+64GB στα 169€.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της realme – https://www.realme.com/

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης