Πριν μερικές ημέρες, η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα ότι πλέον το POCO θα είναι αυτόνομο brand και σήμερα έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για τις νέες τους συσκευές.
 

Τα νέα τηλέφωνα θα ονομάζονται “Pocophone F2” και θα είναι τουλάχιστον δύο: το F2 και το F2 Lite, όπως λένε οι πληροφορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του YouTube channel, RevAtlas, το μικρότερο εκ των δύο, το F2 Lite, θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 765G και θα έχει 6GB RAM και μπαταρία 5.000mAh, αλλά και κάμερα υψηλής ανάλυσης, χωρίς όμως να δοθούν περισσότερες πληροφορίες.

Μαζί με τις πληροφορίες αυτές, δημοσιεύτηκαν και τρεις φωτογραφίες που απεικονίζουν το Pocophone F2 Lite.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To chipset Snapdragon 765G βρίσκεται και στο Redmi K30 5G, το οποίο μας βάζει σε σκέψεις για την εγκυρότητα της συγκεκριμένης διαρροής, ειδικότερα αν λάβουμε υπόψη μας και μια άλλη διαρροή από το @stufflistings, που δείχνει την πιστοποίηση για ένα μοντέλο με τον κωδικό M1912G8BI και διαθέτει τον Snapdragon 730G, όπως το Redmi K30. Αν όντως υπάρχει κάποιο Lite μοντέλο, τότε πιθανώς να είναι αυτό.

Η POCO λέγεται ότι θα αποκαλύψει τρεις νέες συσκευές για το 2020. Θα βασίζονται στα K30 απ’ ό,τι φαίνεται και δεν είναι ακόμα σαφές αν θα δούμε κάποιο από αυτά σε κατηγορία ναυαρχίδας, μιας και η Xiaomi ήδη ετοιμάζει συσκευή με Snapdragon 865.

Πριν αρκετούς μήνες υπήρχαν φήμες ότι θα βλέπαμε το Redmi K20 ως Pocophone F2 σε μερικές αγορές. Αντί αυτού, είδαμε το K20 να ονομάζεται Mi 9T, όπως κυκλοφορεί και στη χώρα μας. Ίσως λοιπόν και αυτές οι πληροφορίες που έχουμε τώρα να μην είναι ακριβείς. Για νεότερα, αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης